fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Spurs slår tilskuerrekord

Når San Antonio Spurs tager imod Golden State Warriors, bliver det foran 63.592 mennesker, hvilket ikke er set siden 1998.

Foto: Katie Hauglund / Flickr

San Antonio Spurs har ikke været det mest spændende hold i denne sæson. Dette kan da også ses på solgte billetter til hjemmekampene. I gennemsnit har Spurs solgt 15.614 billetter pr. hjemmekamp.

Spurs annoncerede onsdag, at de har solgt 63.592 billetter til kampen mod de regerende mestre fredag nat til lørdag morgen. Kampen mod Warriors bliver dog ikke spillet i AT&T Center, der er kendt som Spurs’ hjemmebane, men i Alamodome. San Antonio Spurs spillede ni sæsoner i Alamodome fra 1993 til 2002. Med 63.592 billetter solgt, slår de den tidligere rekord, der var på 62.046 billetter, hvor Chicago Bulls spillede imod Atlanta Hawks i Georgia Dome d. 27. marts 1998.

Artiklen fortsætter under billedet

 

Som en del af Spurs’ 50-års jubilæum, annoncerede de tilbage i august, at de i løbet af sæsonen, ville spille en hjemmekamp i Alamodome. Dette bliver Spurs’ tredje kamp, hvor de spiller en hjemmekamp, som ikke er spillet i AT&T Center. De blev tildelt hjemmebane, da de i december spillede i Mexico City, mod Miami Heat. San Antonio’s sidste hjemmebanekamp bliver spillet d. 8. april mod Minesota Timberwolves. Kampen bliver spillet i Moody Center, som er hjemstedet for basketballholdet Texas Longhorns.

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

NBA

San Antonio Spurs har taget konsekvensen af, at deres tidligere førsterundevalg Joshua Primo efter sigende skulle have blottet sig overfor en kvindelige ansat i...

NBA

Philadelphia 76'ers har ikke fået den start på sæsonen, som mange havde regnet med.

NBA

Overlevelseskampen mellem San Antonio Spurs og New Orleans Pelicans var fyldt med flotte præstationer, da de kæmpede om en plads i Play-In ‘’finalen’’.

Minnesota Timberwolves

Karl-Anthony Towns var ikke til at stoppe, da han i nat leverede hele 60 points og 17 rebounds for Minnesota Timberwolves. Denne præstation gør...

NBA

Gregg Popovich havde en historisk nat med San Antonio Spurs, da han nu er den cheftræner i NBA's historie med flest sejre.

NBA

Ja Morant var her, der og alle vegne i Memphis Grizzlies' sejr over San Antonio Spurs.

Atlanta Hawks

DeJounte Murry havde i kampen mod Atlanta Hawks endnu en triple double. Dermed overgår han David Robison for flest triple doubles i San Antonio...

Boston Celtics

Josh Richardson forlader Boston Celtics til fordel for San Antonio Spurs. Celtics får Derrick White fra Spurs.