fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

San Antonio Spurs henter en gammel veteran tilbage

Tilbage i 2013 til 2015, spillede den italienske guard Marco Belinelli i San Antonio Spurs, og nu er han så tilbage.

San Antonio Spurs har indtil videre ikke været de mest aktive i årets fre agency-periode, men nu henter Gregg Popovich og resten af Spurs-staffen så en gammel kending tilbage til på holdet.

Marco Belinelli, der har været rundt omkring i sin NBA-karriere, skriver ifølge ESPN under på en to-årig kontrakt, som kommer til at gøre ham 12 millioner amerikanske-dollars rigere.

Sidst Belinelli var i San Antonio Spurs var det en af hans bedste periode i karrieren. Da det var her, at han vandt hans eneste mesterskab tilbage i 2014. Det var også det år, at han vandt 3-points-konkurrencen ved All Star-weekenden.

Belinelli har spillet mere end 700 kampe i NBa, og har igennem sin tid i verdens bedste basketball-liga snittet 9,9 point, 2 rebounds og 1,7 assists per kamp.

Foto: Fiba.com

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Victor Wembanyama imponerede i nattens opgør mod Phoenix Suns, hvor franskmandens scorede på dominerende vis og sikrede sit hold sejren.

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Victor Wembanyama havde ikke held med 3-pointsskuddet, men viste alligevel gode takter, da San Antonio Spurs vandt efter forlænget spilletid mod Houston Rockets.

NBA

Victor Wembanyama fik sin endelige NBA-debut for San Antonio Spurs, men en magtdemonstration fra Luka Doncic sendte sejren til de besøgende Dallas Mavericks.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.