fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Sacramento Kings til Seattle?

En gruppe anført af Microsofts CEO Steve Ballmer og investoren Chris Hansen, som sidste år lagde et betydeligt beløb for at bygge en ny arena i Seattle, har sammen lavet en aftale som vil bringe et NBA hold tilbage til Seattle hvis den bliver gennemført. Planen er at købe Sacramento Kings for et beløb i omegnen af 500 mio. dollars. Handlen er ikke gennemført, men skulle ifølge kilder tæt på handlen være et spørgsmål om tid før den er gennemført. Maloof familien som ejer Kings franchiset vil beholde en lille procentdel af holdet, men vil reelt ikke komme til at have indflydelse.

Steve Ballmer vil følge en trend som er begyndt af Paul Allen, Robert Pera, Joe Lacob og Mark Cuban som er ejerne af hhv. Portland Trailblazers, Memphis Grizzlies, Golden State Warriors og Dallas Mavericks. Alle har nemlig en fortid som højsiddende teknologi chefer.

Hvis handlen går igennem vil Ballmer-Hansen gruppen have indtil marts måned til at søge om flytning, men dette burde ikke være et problem. Fordi NBA commissioner David Stern er tilhænger af handlen og vil med stor sandsynlighed tillade flytningen prompte. Holdet vil spille to sæsoner i den gamle KeyArena fra 2013-14 sæsonen før de flytter til Hansens nye arena. En kilde fortalte til Y! Sports at holdet vil tage tilbage til rødderne: “Same name and logos”.

Sidst der var et hold i Seattle var i 2008 før holdet kontroversielt flyttede til Oklahoma City og blev til Thunder. (Se den fantastiske dokumentar “SONICSGATE” om hele situationen). Seattle er den eneste by som må have et hold ved navn Supersonics. Uden tvivl vil Hansen og Ballmer blive hyldet som helte i Seattle hvis handlen går igennem.

 

(Kilder: Y! Sports og The Verge)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.

Nyhedsoversigt

Kongen blev til scoringskongen. Efter LeBron James natten til onsdag blev den mest scorende spiller i NBA´s historie er det væltet ind med reaktioner...

LA Lakers

LeBron James er nu den mest scorende spiller i NBAs historie. Se scoringen, hvor King James passerede Kareem Abdul-Jabbar, lige her.