fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Sådan kan Kyrie Irving spille næste hjemmekamp

Kyrie Irving lever som NBA-spiller på deltid, men der er en teoretisk mulighed for, at den kontroversielle guard kan spille hjemmebane-kampe i denne sæson.

Foto: FIBA.com

Rettelse: Ifølge NBA’s reglement er det ikke tilladt at bryde lokale regler for at en spiller kan spille kampene

 

En af sæsonens store historier omhandler Kyrie Irving og hans holdning til vacciner mod Covid-19. En holdning, der har holdt Irving ude af ligaen, indtil han for nyligt vendte tilbage i en kamp mod Indiana Pacers. Grundet de lokale regler i New York er det ikke tilladt for Irving at spille Brooklyns kampe på hjemmebane. Derfor er han blevet til en NBA-spiller på deltid. Dog er der en teoretisk mulighed for, at Irving kan spille basket på gulvet i Barclays Center i år.

Hvis Brooklyn sætter Irving på banen til næste kamp i Barclays Center, vil de under reglementet sat af borgmester Bill De Blasio modtage en advarsel ved første overtrædelse. Derefter en bøde på 1000 dollars for anden overtrædelse, 2000 dollars for tredje overtrædelse, 5000 dollars for fjerde overtrædelse, og alle overtrædelser derefter resulterer også i en bøde på 5000 dollars. Det har Stefan Bondy fra New York Daily News rapporteret.

Det betyder, at det vil koste Brooklyn Nets omkring 100.000 dollars, at få Irving til at spille alle de resterende hjemmekampe i den regulære sæson. Brooklyn Nets er ejet af rigmanden Joseph Tsai fra Taiwan, og han vil uden problemer kunne betale bøde for Irvnings deltagelse. Irving opgiver til sammenligning omkring 400.000 dollars per kamp, som han misser.

Brooklyn Nets har før givet penge væk uden problemer. Deron Williams fik omkring 27 millioner dollars for at forsvinde, og DeAndre Jordan fik 40 millioner dollars for at være en god ven til Kevin Durant og Kyrie Irving.

Det lyder jo til, at Brooklyn Nets bare skal betale bøden og få Irving tilbage, men det er alligevel ikke så let. New York har været utroligt hårdt ramt af Covid-19, og reglerne er ikke blevet lavet, for at en rigmand fra Taiwan kan betale sig ud af det. Selvom man som stor basketball-fan kan føle, at basketball betyder alt, så er det trods alt kun en sport. Det vil derfor være dumt at trodse reglementet, bare fordi man har ubeskrivelige mængder penge til at gøre det, og for at gøre noget så ubetydeligt som at spille sport. Derfor vil det nok være klogt at undgå at udnytte en ellers lukrativ mulighed.

Det er en sag, hvor holdninger nemt kan komme frem. Det nemmeste for alle parter vil højst sandsynligt være, hvis Irving tager vaccinen, men det er der indtil videre intet, der tyder på.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

Brooklyn Nets

De fleste hold har netop rundet milepælen på 41 kampe, hvilket betyder at vi er halvvejs gennem grundspillet! I denne artikel tager vi et...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.