fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Rygte: Fyret Virtus Bologna-træner på blokken hos NBA-titelbejler som assistenttræner

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Kort før sæsonstarten i Italien blev Sergio Scariolo fyret som cheftræner for Virtus Segafredo Bologna.

Den erfarne italiener, der førte Bologna til EuroCup-titlen i 2022, blev afskediget på grund af nogle udtalelser på et pressemøde, hvor han kritiserede klubbens ledelse. Samarbejdet sluttede brat, og Scariolo, der ellers havde opnået stor succes med Bologna, var fortid.

Siden fyringen har Scariolo, der desuden er i spidsen for det spanske herrelandshold, været uden job, men det ændres der måske på nu.

Ifølge Sportando skulle NBA-holdet Milwaukee Bucks have udvist interesse i den tidligere Bologna-cheftræner. Hos Milwaukee Bucks er Scariolo tiltænkt en rolle som assistent til cheftræner Adrian Griffin.

Scariolo har tidligere i trænerkarrieren været forbi NBA, da han fra 2018 til 2021 var assistentræner for Toronto Raptors. Scariolo var således med til at vinde NBA i 2019, hvor Toronto Raptors blev NBA-mestre for første gang nogensinde.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.