fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Rygte: Fyret Virtus Bologna-træner på blokken hos NBA-titelbejler som assistenttræner

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Kort før sæsonstarten i Italien blev Sergio Scariolo fyret som cheftræner for Virtus Segafredo Bologna.

Den erfarne italiener, der førte Bologna til EuroCup-titlen i 2022, blev afskediget på grund af nogle udtalelser på et pressemøde, hvor han kritiserede klubbens ledelse. Samarbejdet sluttede brat, og Scariolo, der ellers havde opnået stor succes med Bologna, var fortid.

Siden fyringen har Scariolo, der desuden er i spidsen for det spanske herrelandshold, været uden job, men det ændres der måske på nu.

Ifølge Sportando skulle NBA-holdet Milwaukee Bucks have udvist interesse i den tidligere Bologna-cheftræner. Hos Milwaukee Bucks er Scariolo tiltænkt en rolle som assistent til cheftræner Adrian Griffin.

Scariolo har tidligere i trænerkarrieren været forbi NBA, da han fra 2018 til 2021 var assistentræner for Toronto Raptors. Scariolo var således med til at vinde NBA i 2019, hvor Toronto Raptors blev NBA-mestre for første gang nogensinde.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....