fbpx
Connect with us

NBA

Raptors flytter tilbage til Toronto

Efter et år med hjemmebane i Tampa er Toronto Raptors nu tilbage i Canada og Toronto.

Den canadiske regering har givet Toronto Raptors tilladelse til at spille deres hjemmekampe hjemme i Toronto i den kommende sæson.

I sidste sæson var succesen begrænset for NBA-mestrene fra 2019, mens de spillede deres hjemmekampe i Tampa, Florida, grundet Covid19-restriktioner i Canada.

Om succesen vender tilbage sammen med hjemmekampene i Scotiabank Arena kan Raptors-fans kun håbe på. Men mon ikke de canadiske fans glæder sig til igen at kunne se NBA-basket i hjemlandet.

Det er dog ikke sikkert, at Scotiabank Arena bliver fyldt til randen, som vi så i mesterskabssæsonen. Indtil videre er det eneste, holdet har meldt ud, at tilskuere skal fremvise bevis for at være vaccineret.

Sidst der blev spillet en hjemmekamp i Toronto var den 28. februar 2020. Heldigvis for Raptors kan holdet igen slå dørene op den 20. oktober, når Washington Wizards kommer på besøg.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA