fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Raptors flytter tilbage til Toronto

Efter et år med hjemmebane i Tampa er Toronto Raptors nu tilbage i Canada og Toronto.

Raptors at Wizards 3/2/18

Den canadiske regering har givet Toronto Raptors tilladelse til at spille deres hjemmekampe hjemme i Toronto i den kommende sæson.

I sidste sæson var succesen begrænset for NBA-mestrene fra 2019, mens de spillede deres hjemmekampe i Tampa, Florida, grundet Covid19-restriktioner i Canada.

Om succesen vender tilbage sammen med hjemmekampene i Scotiabank Arena kan Raptors-fans kun håbe på. Men mon ikke de canadiske fans glæder sig til igen at kunne se NBA-basket i hjemlandet.

Det er dog ikke sikkert, at Scotiabank Arena bliver fyldt til randen, som vi så i mesterskabssæsonen. Indtil videre er det eneste, holdet har meldt ud, at tilskuere skal fremvise bevis for at være vaccineret.

Sidst der blev spillet en hjemmekamp i Toronto var den 28. februar 2020. Heldigvis for Raptors kan holdet igen slå dørene op den 20. oktober, når Washington Wizards kommer på besøg.

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Robert Williams III kommer ikke til at få den optimale forberedelse til den kommende NBA-sæson. Han forventes nemlig ude i 4-6 uger på grund...

Golden State Warriors

Efter cirka halvanden sæsons fravær er Golden State Warriors-talentet James Wiseman angiveligt klar til at gøre comeback for klubben, der går ind til den...

Chicago Bulls

Lonzo Ball får ikke den optimale forberedelse inden den kommende NBA-sæson, da han skal under kniven og opereres i sit venstre knæ.

NBA

På det sidste har free-agency været rimelig stille. Men nu har Utah Jazz igen sørget for at ruske godt op i tingene. Det har...

NBA

Andenvalget fra dette års NBA-draft, Chet Holmgren, er blevet ramt af en alvorlig skade i sin fod.

NBA

På fire dage skal der spilles hele 11 rivalopgør, hvor der kommer tryk på i de forskellige arenaer

NBA

Der venter nogle store kampe d. 25 december.

NBA

Så er der styr på åbningsdagen i verdens bedste basketball liga.