fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Puma vender tilbage til basket-verdenen

Efter flere år uden for basketball-industrien, vender det tyske tøj- og skofirma tilbage til basketball!

Sidst man hørte om Puma i basket-verdenen, var da man tilbage i 90’erne sammenarbejdede med Vince Carter. Siden har man ikke set meget til det tyske firma i NBA.

Tilbagevendingen fejres med, at man har skrevet under med fire af de største talenter, der var i dette års draft. Marvin Bagley III, Deandre Ayton, Zhaire Smith og Michael Porter Jr. har alle skrevet under med Puma, ligesom NBA-veteranen Rudy Gay også har.

“Jeg valgte Puma fordi jeg ville være anderledes. Jeg så en mulighed for at komme et sted hen, hvor jeg kan være med til at bygge noget nyt op og tage det til et nyt niveau.”

Sådan udtaler Marvin Bagley III, som blev valgt som nummer to i dette års draft, og skal tørne ud for Sacramento Kings.

Ikke nok med, at Puma har lavet en aftale med nogle af de nye NBA-spillere, så har de også ansat musikeren Jay-Z som ‘President of basketball operations’, og hvad denne rolle helt præcist indebærer, vides endnu ikke helt.

Der er ikke kommet nogen forklaring om hvorfor det netop er i år, at Puma vælger deres tilbagevending. Måske ser de så meget talent i dette års draft-class, at de nye talenter de har lavet aftaler med, måske kan være Pumas ansigt ud ad til mange år endnu. Ligesom Clyde Frazier var i mange år.

Frazier går da også igen i den nye basket-sko som Puma har udgivet. Skoen, som kommer til at hedder: ‘Puma Clyde Court Disrupt’, har en næsten identisk silhuet i forhold til den gamle puma-klassiker: Puma Clyde.

Foto: Puma-twitter

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...