fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Rekordaften i Portland

58 point,7 tre-pointer, 12 assist og 11 rebounds, sådan lyder Damian Lillard og C.J. McCollums stats lagt sammen fra nattens kamp mellem Portland og New Orleans. Portland Trailblazers vandt 112-94.

Vi har tidligere nævnt C.J. McCollum som en mulig favorit til Most Improved Player of the year-titlen. Denne favoritværdighed levede han bestemt op til i nattens kamp mod New Orleans Pelicans, han skød 6 fra 9 bag 3-pointslinjen, og han leverede 22 point i første quarter. De 37 point var nok til en ny personlig rekord for flest point i en kamp.

Damian Lillard’s aften var lidt blandet, 21 point og 11 assist, hvilket er godkendt. Men de 21 point kom på en aften, hvor den tidligere Weber State spiller skød 8 på 21 fra gulvet, og 1 fra 7 bag 3-pointslinjen. Damian Lillard er også i år påtvunget, til at tage mange skud, da han uden tvivl er 1. violin i den helt nye Portland offensiv. Den ene treer, det blev til for Damian Lillard, var nok til at gøre ham den yngste spiller nogensinde til at ramme 600-treer.

New Orleans Pelicans havde her til aften fået Jrue Holiday tilbage, men Jrue Holiday’s tilbagekomst, hjalp ikke New Orleans meget. Holiday fik 20 minutter på banen, han delte tiden med Ish Smith, der endnu engang leverede en stabil præstation, med hans 8 assist ledte han Pelicans i assist.

Anthony Davis fik noteret sin første double-double i denne sæson. 25 point og 10 rebounds, og aftenen bød også på 9 point bag 3-pointslinjen for Davis. Anthony Davis havde det væsentligt nemmere i nat, end han havde det mod Golden State.

Læs alt om NBA her

Læs alle fullcourts NBA-forudsigelser her

Foto: Carol Munro – Flickr

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Los Angeles Lakers var foran med op til 20 point i tredje periode af kamp 2 mod Denver Nuggets. Alligevel formåede de forsvarende mestre...

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...