fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Pelicans interesseret i sur Markieff Morris

Markieff Morris er ifølge Yahoo Sports’ reporter Adrian Wojnarowskis informationer tæt på at blive tradet til New Orleans Pelicans, som er stærkt interesseret i at hente Markieff Morris til holdet.

Lige siden Phoenix Suns i sommers tradede Markieffs bror Marcus Morris til Detroit Pistons, har Markieff ønsket at komme væk fra Phoenix Suns, og han har flere gange kommet med offentlige udtalelser, hvor han har sagt han gerne vil væk fra Phoenix.

Det virker til at et trade nærmer sig, da Markieff sad på bænken i hele kampen mod Memphis Grizzlies i søndags, og efter kampen, da han blev spurgt af journalisterne, sagde han at han ikke ville kommentere på situationen. Han er ellers helt fit, og han varmede da også op til kampen, så det virker helt klart som om han er på vej videre til et andet NBA franchise.

Kampen inden opgøret mod Grizzlies, der mødte Suns mod Chicago Bulls, og der spillede Markieff blot 7 minutter af kampen, men efter kampen mod Bulls svarede han at han ikke havde noget problem med Hornaceks beslutning om at bænke ham.

Spilleren som angiveligt skulle være på vej den anden vej til Suns, forventes at være Ryan Anderson, som kun har en enkelt år tilbage af sin kontrakt, hvilket betyder at han bliver unrestricted free agent til sommer. Traded giver mening for begge mandskaber, da de begge to er power forwards som kan skyde, og dermed også kan sprede gulvet for deres hold, så det kommer ikke til at ændre specielt meget med hensyn til holdenes spillestil.

 

Foto: Stew Radawec, Flickr

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Victor Wembanyama imponerede i nattens opgør mod Phoenix Suns, hvor franskmandens scorede på dominerende vis og sikrede sit hold sejren.

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Efter lang tids spekulation har James Harden nu skiftet arbejdsgiver.

NBA

Det var spændende til det sidste i kampen mellem Golden State Warriors og Phoenix Suns, hvor det til sidst var Suns, der endte med...

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...