fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Pelicans interesseret i sur Markieff Morris

Markieff Morris er ifølge Yahoo Sports’ reporter Adrian Wojnarowskis informationer tæt på at blive tradet til New Orleans Pelicans, som er stærkt interesseret i at hente Markieff Morris til holdet.

Lige siden Phoenix Suns i sommers tradede Markieffs bror Marcus Morris til Detroit Pistons, har Markieff ønsket at komme væk fra Phoenix Suns, og han har flere gange kommet med offentlige udtalelser, hvor han har sagt han gerne vil væk fra Phoenix.

Det virker til at et trade nærmer sig, da Markieff sad på bænken i hele kampen mod Memphis Grizzlies i søndags, og efter kampen, da han blev spurgt af journalisterne, sagde han at han ikke ville kommentere på situationen. Han er ellers helt fit, og han varmede da også op til kampen, så det virker helt klart som om han er på vej videre til et andet NBA franchise.

Kampen inden opgøret mod Grizzlies, der mødte Suns mod Chicago Bulls, og der spillede Markieff blot 7 minutter af kampen, men efter kampen mod Bulls svarede han at han ikke havde noget problem med Hornaceks beslutning om at bænke ham.

Spilleren som angiveligt skulle være på vej den anden vej til Suns, forventes at være Ryan Anderson, som kun har en enkelt år tilbage af sin kontrakt, hvilket betyder at han bliver unrestricted free agent til sommer. Traded giver mening for begge mandskaber, da de begge to er power forwards som kan skyde, og dermed også kan sprede gulvet for deres hold, så det kommer ikke til at ændre specielt meget med hensyn til holdenes spillestil.

 

Foto: Stew Radawec, Flickr

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...