fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Chris Paul nærmer sig Michael Jordan i all-time steals i NBA

Med tre steals i nattens kamp mellem Phoenix Suns og Memphis Grizzlies rykkede Chris Paul op på fjerdepladsen over all-time steals i NBA.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Chris Paul har gang i en god sæson i NBA, og natten til lørdag opnåede han endnu en flot milepæl i karrieren, da han overtog fjerdepladsen over all-time steals i NBA fra forsvarsankeret Gary Payton, også kendt som The Glove.

Læs mere om Chris Paul´s sæson lige her

Nu har den 36-årige point guard øjnene rettet mod Michael Jordan, der sidder på tredjepladsen over flest steals nogensinde i NBA. Derefter er der ikke langt op til Jason Kidd på andenpladsen. Der er dog et godt stykke op til førstepladsen for Chris Paul, der er 819 steals bag John Stockton.

 

Phoenix Suns tabte opgøret til Memphis Grizzlies med 122-114.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.