Paul George skriver under på monster-kontrakt med Clippers

Paul George har skrevet under på en kontraktforlængelse, der kan indbringe op til 226 millioner dollars over de næste fem år.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Paul George blev sidste år tradet til Clippers i en historisk handel, der sendte Shai Gileous-Alexander, Danilo Gallinari og potentielt syv førsterunde draftpicks til Thunder. Nu har Clippers så skrevet under med en kontraktforlængelse med Paul George, der potentielt kan indbringe ham 226 millioner dollars over de næste fem år. Det skriver ESPN journalisten, Adrian Wojnarowski på Twitter.

Kontrakten træder i kræft efter denne sæson, når Georges nuværende kontrakt udløber. Det vil sige 4 år og 190 millioner dollars i forlængelse. Det sidste år af kontrakten er en player-option.

Hvis vi antager, at kontrakten er udformet, så det er lige mange penge hvert år, så betyder det, at George kan hente over 47 millioner dollars i 2024-25 sæsonen – hvor han vil fylde 35 år.

Paul George leverede sidste år 21,5 point, 5,7 rebounds og 3,9 assists i gennemsnit. Han har samtidig haft nogle skuffende slutspilspræstationer de sidste tre år for Thunder og Clippers, hvilket kan skabe lidt bekymring.

Forlængelsen skal dog også ses i lyset af, at Clippers er gået all-in på deres nuværende hold. De har nærmest ingen draftpicks, da de er fleste er byttet til Thunder, så hvis holdet skal opnå succes, så skal det være med den nuværende konstellation.

George siger i forbindelse med kontraktforlængelsen, at “han skylder Clippers et mesterskab”, og at det er målet for dem.

 

Se andre spændende artikler