fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Orlando får førstevalget for første gang siden 2004

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

Foto: Flickr - Paul Benn

Cheftræner Jamahl Mosley repræsenterede Orlando Magic ved nattens Draft Lottery, hvor holdet fra Florida håbede på at lande det bedste pick i draften. Det lykkedes, da Orlando Magic fik førstevalget ved sommerens draft. Det er første gang siden 2004, at de sidder med førstevalget. Dengang valgte de Dwight Howard.

Orlando har ikke haft deres bedste sæson, faktisk var de det dårligste hold i Eastern Conference med deres 22-60 record. Derfor var nattens lotteri ganske god. Det fortalte holdets President of Basketball Operations Jeff Weltman også til NBA.com i nat:

”Det her er de svære sæsoner, hvor du ikke vinder noget. Det tager mange kræfter på dig, og du må bare tro på dit hold, dine spillere og din organisation. Derfor hjælper det meget at få en mulighed som denne, så vi kan bygge vores hold. Så det har været en god aften for os.”

Herunder kan du se et overblik over, hvordan lotteriet udspillede sig:

Draften afholdes d. 23 juni i New York. Her er der flere spillere, der er i spil til førstevalget. Her kan nævnes Dukes Paolo Bancherro, Gonzagas Chet Holmgren og Auburns Jabari Smith Jr.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

Philadelphia 76ers har valgt at fyre cheftræner Doc Rivers efter slutspillet. River nåede tre sæsoner i spidsen for Sixers.

Denver Nuggets

DeMarcus Cousins har nu fremtiden på plads, og den amerikanske centers nye klub er måske lidt af en overraskelse.

NBA

Der vil fremover være en ny turnering, der bliver spillet midt i sæsonen, efter en ny overenskomst mellem NBA og NBPA.

NBA

En ny aftale mellem spillerorganisationen og ligaen i NBA kommer til at ændre regler og format til All-NBA.

Miami Heat

ESPN´s Adrian Wojnarowski har løftet sløret for, hvem der indlemmes i Naismith Memorial Basketball Hall of Fame i 2023.

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...