fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Orlando får førstevalget for første gang siden 2004

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

Foto: Flickr - Paul Benn

Cheftræner Jamahl Mosley repræsenterede Orlando Magic ved nattens Draft Lottery, hvor holdet fra Florida håbede på at lande det bedste pick i draften. Det lykkedes, da Orlando Magic fik førstevalget ved sommerens draft. Det er første gang siden 2004, at de sidder med førstevalget. Dengang valgte de Dwight Howard.

Orlando har ikke haft deres bedste sæson, faktisk var de det dårligste hold i Eastern Conference med deres 22-60 record. Derfor var nattens lotteri ganske god. Det fortalte holdets President of Basketball Operations Jeff Weltman også til NBA.com i nat:

”Det her er de svære sæsoner, hvor du ikke vinder noget. Det tager mange kræfter på dig, og du må bare tro på dit hold, dine spillere og din organisation. Derfor hjælper det meget at få en mulighed som denne, så vi kan bygge vores hold. Så det har været en god aften for os.”

Herunder kan du se et overblik over, hvordan lotteriet udspillede sig:

Draften afholdes d. 23 juni i New York. Her er der flere spillere, der er i spil til førstevalget. Her kan nævnes Dukes Paolo Bancherro, Gonzagas Chet Holmgren og Auburns Jabari Smith Jr.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Portland Trail Blazers indgår en byttehandel, der sender Jerami Grant til Portland for et første runde valg i 2025.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...