#Offcourt – Trade Deadline special

#Offcourt er tilbage - denne gang med en special omkring sidste uges dramatiske trades som fyldte hele mediebilledet!
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Sidste år sprang LeBron James og Cleveland Cavaliers holdet i stykker, og tradede alt med en puls for middelmådige yngre rollespillere, der bidrog lige lidt som de forrige.

Efterfølgende sad man med en fornemmelse af, at det simpelthen ikke kunne blive vildere og mere begivenhedsrigt. Dét var vel og mærket indtil i år, hvor selve dagen og dagene op til, gik op i flammer.

I denne version af Fullcourts #Offcourt får du derfor et indblik i, hvordan Twitter reagerede, da Porzingis pludselig var tradet, Tobias Harris blev en Sixer, Gasol en rovfugl og Anthony Davis, mod sin egen vilje, forblev en pelikan.

The Zinger til Doncic’ Dallas

Det her var reaktionen fra hovedpersonen selv. Ingen ord, blot denne video.

Der var efterfølgende flere forskellige bud på, hvordan hele forløbet op til det trade havde gået for sig – De fleste reaktioner var ikke på Knicks’ side, for at sige det mildt.

Der var også en tydelig overraskelse at spore blandt NBA’s egne spillere.

NBA forstår virkelig at brande sig selv. Det bliver mere og mere en helårs liga, hvor den konstant bliver eksponeret. Dette resulterer også i, at Adam Silver’s baby til tider stjæler opmærksomheden fra andre sportsgrene såsom fodbold og amerikansk fodbold. Selv på to af de største dage om året som fodboldens egen ‘trade deadline’ og NFL’s Super Bowl, stjæler NBA rampelyset.

Philadelphias MONSTER-trade

Los Angeles Clippers tradede dagen før deadlinen Tobias Harris og Boban Marjanovic til 76’ers, og det skabte et kæmpe postyr på de sociale medier!

Trade deadline

Ikke alle er ligeså glade for mediernes intense dækning af free agency, heriblandt Warriors’ Kevin Durant.

LeBron James var også hurtig til at komme med sit besyv, efter at Dallas Mavericks valgte at trade Harrison Barnes midt under en kamp.

https://www.instagram.com/p/BtkT8j1gCU3/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Den amerikanske journalist, Ryen Russillo, ramte også tasterne, da han hurtigt efter KD‘s og LeBron’s udbrud måtte spekulere i deres dobbeltmorale.

Udover de to superstjerners skeptiske syn på hele cirkusset, som Trade-deadlinen nu engang er, fik Twitter en masse sjov og spas ud af aftenen. Både menige borgere, eksperter og enkelte spillere:

Dagen, hvor Anthony Davis ikke blev tradet

Til mange Lakers-fans store skuffelse, forblev Anthony Davis en Pelicans-spiller og det var på trods af, at der i dagene op til havde været mange rygter, der ellers sendte The Brow til Englenes by.

https://www.instagram.com/p/Btl-zh-BZ0R/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Se andre spændende artikler