Ny stærk Hawks trup går mod slutspillet

Atlanta Hawks har forstærket holdet med flere store navne inden den kommende sæson. Hawks og resten af NBA går ind i en sæson med mange spørgsmålstegn, men Hawks vil stå stærkt mod eventuelle smitte med en stærk og bred trup.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Fremtiden ser lys ud

De sidste par år har ikke været de bedste for Atlanta Hawks. De har været i bunden af Eastern Conference, og de har gået efter at få draft picks i stedet for slutspils-erfaring. Der har dog været en masse lyspunkter for Hawks. Trae Young er deres superstjerne, og det er ham Hawks skal bygge rundt om. Han har vist gennem de første to sæsoner i ligaen, at han er blandt de bedste point guards i ligaen. John Collins bliver bedre for hvert år, og han bliver endnu engang spændende at følge. Sidste år fik de også hentet Clint Capela til holdet. De manglede en center, og selvom de måtte slippe et førsterundevalg for ham, ser det ud til at være fornuftigt.

De har også en masse spændende unge spillere udover Trae Young, som de har hentet i draften over de seneste år. Her er spillere som De’Andre Hunter, Kevin Huerter, Cam Reddish og Bruno Fernando. Ingen af dem har for alvor slået igennem, men der er et stort potentiale hos dem alle.

Så fundamentet inden denne off-seasons forstærkninger så allerede fornuftigt ud.

 

En bred trup kan være vejen frem

NBA står overfor en anderledes sæson. Covid-19 eksisterer desværre stadigvæk, og det vil helt sikkert påvirke ligaen igennem hele sæsonen. Atlanta Hawks har valgt at tackle pandemien på en spændende måde. De har hentet ind, så de har en dyb trup, hvilket vil gøre, at de står stærkt, hvis der skulle komme et tilfælde af smitte hos holdet. Det nye brede Hawks hold har også en fornuftig mulighed for at nå slutspillet i den kommende sæson, da kampen om 8. seedet i Eastern Conference er ret åben.

 

Nye Europæiske forstærkninger

Atlanta Hawks har hentet to etablerede Europæere ind til denne sæson. Her er tale om italienske Danilo Gallinari og serbiske Bogdan Bogdanovic. Begge er meget dygtige skytter, som vil kunne komme ind og bidrage med en masse. Bogdanovic har tilbragt de sidste par sæsoner i Sacramento Kings, og han var en meget eftertragtet spiller i denne off-season. Rygterne gik på, at han skulle til nærmest alle mesterskabssatsende hold, men han besluttede at satse på Hawks i stedet. Det så ellers ud til, at han skulle blive Bucks spiller, indtil man fandt ud af, at Bogdanovic ikke havde accepteret de vilkår, som var sat. Bogdanovic er en meget scorende guard, som vil passe meget godt ind ved siden af Trae Young. En anden meget god scorer er Gallinari. Han kommer fra Oklahoma City Thunder, hvor han spillede en flot sæson med omkring 18 points i gennemsnit per kamp. Der er lidt tvivl om, hvilken rolle Gallinari får, men det ser ud til, at han får en rolle fra bænken. I så fald vil det være et stærkt kort at have fra bænken. Gallinari har spillet mange sæsoner i NBA efterhånden, og han har slutspils-erfaring med flere hold.

 

To spillere fra 2020 NBA Finals

Atlanta Hawks har hentet flere med slutspils-erfaring. Faktisk to spillere med erfaring for nylig. Solomon Hill og Rajon Rondo var nemlig begge to i finalerne ved 2020 NBA Finals. Rondo har vundet to NBA mesterskaber, og han er en god erfaren veteran at få ind bag Trae Young. Han viste hos Los Angeles Lakers, at han stadig har stor kvalitet både offensivt og defensivt. Han har ellers haft nogle år i NBA uden succes, men nu ser det godt ud for ham. Solomon Hill er vant til ikke at få store minutter, men han arbejder hårdt, og det er altid godt at have spillere som kender sin rolle på et slutspilshold.

 

Flere unge talenter

Truppen er fyldt med unge talenter, men det har ikke stoppet Hawks i at hente flere. I dette års draft valgte de med 6. valget Onyeka Okongwu. En center, som minder meget om Bam Adebayo. En stærk defensiv spiller, som også har fornuftige offensive kvaliteter. Han vil være en god small-ball center, og Hawks tog en fornuftig beslutning med at vælge ham, på trods af der var andre meget talentfulde spillere tilgængelige. Samtidig har de hentet Kris Dunn fra Chicago. Dunn er blevet bedre og bedre over de seneste år. Han er en af de bedste defensive guards, da han laver mange steals. Han har ikke levet op til de forventninger Timberwolves havde, da de draftede ham, men han står overfor en spændende opgave hos Atlanta.

Forudsigelser om den kommende sæson

Forventet startopstilling:

PG: Trae Young

SG: Bogdan Bogdanovic

SF: Cam Reddish

PF: John Collins

C: Clint Capela

 

Bud på seed i Eastern Conference: 8. seed

Se andre spændende artikler