Ny Pacers Guard ude på ubestemt tid

Caris LeVert er ude på ubestemt tid, efter man har fundet en lille tumor på hans nyre under et lægetjek hos hans nye hold Indiana Pacers.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Caris LeVert har ikke spillet en kamp for Indiana Pacers endnu. Det ser ud til, at Pacers må vente lidt endnu før, at de kommer til at se den unge guard på gulvet i Indianapolis. På et rutine-lægetjek inden skiftet til Pacers blev færdiggjort, fandt man desværre noget foruroligende hos Caris LeVert. En MR-scanning viste nemlig, at han havde en lille tumor på sin venstre nyre. LeVert skal i de næste dage testes yderligere, og der vil komme flere informationer senere.

ESPNs Malika Andrews har tweetet et svar fra Caris LeVert, hvor han ser positivt på nyheden:

”We are gratefull for their extreme thoroughness during the physical process, and I am looking forward to joining the team and being part of this great organization as soon as possible.”

Også Indiana Pacers president Kevin Pritchard har kommenteret på nyheden, og han vil sammen med hele Pacers støtte LeVert gennem den næste tid.

LeVert kom til Pacers i det store trade, som sendte James Harden til Brooklyn. LeVert har tilbragt de sidste fire sæsoner i Brooklyn. Denne sæson har han leveret fornemme statistikker på det stjernespækkede Brooklyn hold. Han har 18,5 points, 6,0 assists og 4,3 rebounds i gennemsnit per kamp.

LeVert har haft mange skader gennem sin korte karriere, og desværre er han nu endnu engang ude.

Se andre spændende artikler