fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indiana Pacers

Ny cheftræner på plads i Indiana

Indiana Pacers har efter fyringen af Nate McMillan tilbage i september nu offentliggjort ansættelsen af en ny cheftræner.

Foto: Keith Allison, Flickr

Efter endnu en skuffende slutspilspræstation af Indiana Pacers, der tabte 4-0 til Miami Heat i første runde, afskedigede klubben cheftræner, Nate McMillan, der ellers havde været en del af organisationen siden 2013.

Tirsdag aften kunne Indiana Pacers så meddele, at McMillans arvetager er på plads. Valget er faldet på den nu tidligere Toronto Raptors assistenttræner, Nate Bjorkgren.

Bjorkgren har siden 2018 været assistenttræner under Nick Nurse i Toronto Raptors, men har også haft samme rolle under Jeff Hornacek i Phoenix Suns. Udover en række jobs som assistenttræner, har Nate Bjorkgren også stået i spidsen for D-League holdet, Santa Cruz Warriors, hvor han førte holdet hele vejen til finalen, inden Bjorkgren og Warriors måtte se sig slået af Nick Nurse, der på det tidspunkt stod i spidsen for Rio Grande Vipers.

Nok er ansættelsen af Bjorkgren officiel, men det vides endnu ikke, hvor lang en kontrakt, de to parter er blevet enige om. Dog udtaler Indianas President of basketball operations, Kevin Pritchard, til CBS Sports, at han blandt andet ser frem til et langt vellykket partnerskab.

“Vi er meget glade og begejstrede for at have Nate som vores nye træner. Dette var en omfattende og grundig søgning, og da vi nåede frem til konklusionen, følte vi meget sikkert, at Nate er den rigtige coach for os på det rigtige tidspunkt. Han kommer fra en vindende baggrund, har oplevet mesterskabssucces, er innovativ og hans kommunikationsevner sammen med hans positivitet er enorme. Vi ser alle frem til et langt, vellykket partnerskab med at hjælpe Pacers med at komme videre”, udtalte Kevin Pritchard i forbindelse med ansættelsen af Nate Bjorkgren.

Hvornår Bjorkgren helt præcist får fornøjelsen af at stå i spidsen for Indiana Pacers til sin NBA debut som cheftræner, er endnu uvist grundet coronasituationen.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Indiana Pacers er nået frem til et trade for Toronto Raptors' All-Star Pascal Siakam og sender adskillige draft picks den anden vej.