Ny cheftræner på plads i Indiana

Indiana Pacers har efter fyringen af Nate McMillan tilbage i september nu offentliggjort ansættelsen af en ny cheftræner.
Foto: Keith Allison, Flickr
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Efter endnu en skuffende slutspilspræstation af Indiana Pacers, der tabte 4-0 til Miami Heat i første runde, afskedigede klubben cheftræner, Nate McMillan, der ellers havde været en del af organisationen siden 2013.

Tirsdag aften kunne Indiana Pacers så meddele, at McMillans arvetager er på plads. Valget er faldet på den nu tidligere Toronto Raptors assistenttræner, Nate Bjorkgren.

Bjorkgren har siden 2018 været assistenttræner under Nick Nurse i Toronto Raptors, men har også haft samme rolle under Jeff Hornacek i Phoenix Suns. Udover en række jobs som assistenttræner, har Nate Bjorkgren også stået i spidsen for D-League holdet, Santa Cruz Warriors, hvor han førte holdet hele vejen til finalen, inden Bjorkgren og Warriors måtte se sig slået af Nick Nurse, der på det tidspunkt stod i spidsen for Rio Grande Vipers.

Nok er ansættelsen af Bjorkgren officiel, men det vides endnu ikke, hvor lang en kontrakt, de to parter er blevet enige om. Dog udtaler Indianas President of basketball operations, Kevin Pritchard, til CBS Sports, at han blandt andet ser frem til et langt vellykket partnerskab.

“Vi er meget glade og begejstrede for at have Nate som vores nye træner. Dette var en omfattende og grundig søgning, og da vi nåede frem til konklusionen, følte vi meget sikkert, at Nate er den rigtige coach for os på det rigtige tidspunkt. Han kommer fra en vindende baggrund, har oplevet mesterskabssucces, er innovativ og hans kommunikationsevner sammen med hans positivitet er enorme. Vi ser alle frem til et langt, vellykket partnerskab med at hjælpe Pacers med at komme videre”, udtalte Kevin Pritchard i forbindelse med ansættelsen af Nate Bjorkgren.

Hvornår Bjorkgren helt præcist får fornøjelsen af at stå i spidsen for Indiana Pacers til sin NBA debut som cheftræner, er endnu uvist grundet coronasituationen.

Se andre spændende artikler