fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Nøglespiller meldes klar til afgørende kamp 7

Når Boston Celtics og Milwaukee Bucks om lille times tid støder sammen i den afgørende kamp 7, bliver det formentlig med deltagelse af Robert Williams. Den unge atletiske center fra Celtics meldes igen klar til kamp efter tre kampe ude med skade.

Foto: All-Pro Reels - Flickr

Ifølge ESPN’s, Adrian Wojnarowski, forventes det, at Robert Williams får minutter i aftenens kamp efter at have siddet ude med knæproblemer i de seneste tre kampe.

Williams startede de første tre kampe i serien, hvor han snittede 8,7 point, 2,7 blocks og 5,7 rebounds på næsten 24 minutter.

Han vil med alt sandsynlighed komme fra bænken, men uanset hvad vil tilførelsen af den atletiske center være en gevinst for Celtics i forsøget på at stoppe Giannis Antetokounmpo.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

NBA

Med en sejr over Phoenix Suns tidligt i morges dansk tid sikrede Milwaukee Bucks sig en slutspilsplads.

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Boston Celtics

Ugens spillere er blevet kåret i NBA. Valget er faldet på to guards i Shai Gilgeous-Alexander og Derrick White

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet