fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Nøglespiller meldes klar til afgørende kamp 7

Når Boston Celtics og Milwaukee Bucks om lille times tid støder sammen i den afgørende kamp 7, bliver det formentlig med deltagelse af Robert Williams. Den unge atletiske center fra Celtics meldes igen klar til kamp efter tre kampe ude med skade.

Foto: All-Pro Reels - Flickr

Ifølge ESPN’s, Adrian Wojnarowski, forventes det, at Robert Williams får minutter i aftenens kamp efter at have siddet ude med knæproblemer i de seneste tre kampe.

Williams startede de første tre kampe i serien, hvor han snittede 8,7 point, 2,7 blocks og 5,7 rebounds på næsten 24 minutter.

Han vil med alt sandsynlighed komme fra bænken, men uanset hvad vil tilførelsen af den atletiske center være en gevinst for Celtics i forsøget på at stoppe Giannis Antetokounmpo.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.