Nick Nurse forlænger med Raptors

Årets træner, Nick Nurse, har forlænget sin kontrakt med Toronto Raptors efter nogle flotte sæsoner. Dette meddelte Team President, Masai Ujiri, til pressen tirsdag.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Trods et exit i anden runde af årets slutspil, så har Raptors og Nick Nurse forlænget samarbejdet med nogle år endnu. Holdet meddelte det forlængede samarbejde til pressen tirsdag, hvor Raptors’ President, Masai Ujiri, udtalte følgende om Nurse:

“Vores tiltror til Nick fortsætter bare med at vokse og en del af det kommer efter de ting, som vi har oplevet sammen. De sidste to sæsoner har været uden sammenligning til noget andet i klubbens historie – Først at vinde et mesterskab og derefter navigere igennem en global pandemi samt at forpligte sig til at kæmpe mod racisme og for social ulighed i fremtiden. Nick har vist, at han kan være træner på banen og lede i livet, og vi ser frem til at opnå fantastiske ting i fremtiden.”

Der er ingen tvivl om, at Nurse er en værdsat mand i Toronto. Og det er der god grund til. Igennem de sidste to sæsoner har Nurse slået sig fast som én af de absolut bedste trænere i ligaen. Sidste år bragte han Raptors til mesterskabet og i år sluttede Raptors nummer to i en svær Eastern Conference efter at have mistet Kawhi Leonard. Nurses alternative og eksperimenterende måde at spille på har givet pote i det canadiske, hvor de igennem sæsonen har leveret nogle fantastiske resultater og spil.

I Nurses tid som cheftræner i Toronto har han ledet holdet til en record på 111-43 i grundspillet og 23-12 i slutspillet. I år blev Nick Nurse kåret til årets træner. En historie, som du kan læse mere om lige her:

Se andre spændende artikler