fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA2GO: Wizards ligner første upset!

John Wall, Washington Wizards, Flickr, Keith Allison

Chicago Bulls vs Milwaukee Bucks 91-82 (2-0)

Både Mirotic og Rose var tvivlsomme med knæproblemer, men de spillede begge kampen. Først nævnte kom formentlig mest i vælten, da han havde sig en intern kamp med Pachulic. De to kom flere gange op og toppes, nok mest pga. Pachulic et par gange fik svunget en albue, og i en anden episode fik presset Mirotic knæ i duel på gulvet.

Rose havde bestemt ikke en god aften, hvor hans 8. skudforsøg gav pote. Han skulle således helt hen til 3. periode før han fik hul igennem.

Jimmy Butler var bedst for Bulls med 31 point og 9 rebounds, herunder både 3ere og vilde dunks. Bemærkelsesværdigt var det også at Noah og Gasol havde hele 35 rebounds tilsammen! For Bucks var Middleton bedste mand, med 22 point.

Golden State Warriors vs New Orleans Pelicans 97-87 (2-0)

Selvom Anthony Davis laver meget ravage i Golden State forsvaret, så er det ikke helt nok til at gøre denne serie spændende. Ikke destomindre så formåede Pelicans at holde kampen tæt helt ind til 4. periode, hvor de gulblusede Golde State fik gang i deres fastbreaks. Og så halsede Pelikanerne altså efter.

Davis havde 26 point og 10 rebounds. Mens Splash-brothers fra Golden State sørgede for 48 point tilsammen.

Cleveland Cavaliers vs Boston Celtics 99-91 (2-0)

Cleveland fører nu serien 2-0, og selvom Boston giver dem god modstand, så mangler de nogle profiler der kan matche op med Irving og LeBron, som virkelig viser sit værd i øjeblikket. Det nok mest bemærkelsesværdigt hvordan Kyrie Irving er blomstret op til hvad der er hans første slutspil nogen sinde. Han landede på 26 point i kampen, mens LeBron sluttede på 30 point.

Kan Cleveland holde tempo over 48 minutter, så bliver de ikke sjove at møde i de næste par runder. Og det ser fortsat ud til at de for hver eneste kamp kun bliver bedre og bedre.

Toronto Raptors vs Washington Wizards 106-117 (0-2)

Wizards overrasker nok mange i øjeblikket. Nu er de oppe 2-0 inden de har 2 hjemmekampe, hvor de kan afgøre serien.

Især Bradley Beal har været solid i de to kampe. I nattens kamp stod han for 28 point. Men også hans partner in crime, John Wall har været rigtig stærk. Han havde i nat 17 assist med 26 point.

Raptors havde eller godt styr på sagerne, for man kom hurtigt foran med 10 point. Men Kyle Lowri kom i fejlproblemer med 3 fejl i 2. periode. Og så begyndte Wizards at komme ind i kampen. Turnovers og dumme beslutninger kostedet for Raptors i denne del af kampen. Så fra at være nede med 10, sluttede Wizards altså halvlegen af med en føring på 11. Føringene skiftede lidt mellem 8 og 15 point resten af kampen. Og nu har Toronto virkelig ryggen mod muren.

Houston Rockets vs Dallas Mavericks 111-99 (2-0)

Det ligner en tidlig exit til Dallas, som ellers har spillet en fin sæson, men duo’en Howard og Harden er simpelthen for stærke pt. Spørgsmålet er om det er nok for Houston videre i slutspspillet.

Howard landede på 28 point og 12 rebounds, mens Harden nøjedes med 24 point denne gang.

Kampen var tæt læng, men i 3. periode begyndte Houston at trække fra. De fik straffet Dallas’ turnovers med manér. Men Dallas viste dog god morale, og kom flot igen mod slutningen af perioden. Houston førte således blot med en enkelt før sidste periode.

Her blev det for meget for Dallas, og Josh Smith og Howard indledte et sandt dunkeshow. Det var virkelig underholdende, og Josh Smith havde en af sine bedste kampe for Houston.

Nattens kampe:

01:00 Atlanta Hawks vs Brooklyn Nets (1-0) (Kamp 2)
02:00 Memphis Grizzlies vs Portland Trail Blazers (1-0) (Kamp 2)
04:30 Los Angeles Clippers vs San Antonio Spurs (1-0) (Kamp 2)

Foto: Keith Allison Flickr

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...