Anden runde af slutspillet: Toronto Raptors – Boston Celtics

I denne artikel får du løbende opdateringer på alt det vigtigste fra slutspilsserien mellem Toronto Raptors og Boston Celtics.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Stilling i serien: Toronto Raptors 0-2 Boston Celtics

Kamp 2: Søndag 1. september, 23.30

Resultat: Boston Celtics 102 – 99 Toronto Raptors

Resumé:

Celtics kunne ikke gøre noget forkert i deres blowout-sejr i kamp 1 over Raptors. De gjorde meget forkert i kamp 2 tirsdag aften til gengæld, men undslap med en 102-99 sejr efter et flot comeback og en spændende afslutning i fjerde quarter.

Jayson Tatum var igennem hele kampen igen mesterlig og scorede 34 point, hvilket er ny rekord i slutspillet for den 22-årige forward.

Begge hold kom godt ud til starten af kampen, hvor især Toronto Raptors havde noget at skulle bevise. Pascal Siakam gjorde en god figur i første quarter, men forsvandt længere og længere ud af kampen som tiden gik.

Første halvleg var præget af godt forsvarsspil og sløjt angrebdsspil, hvilket gjorde at kampen var utroligt lige. Dog førte Boston med 2 point ved halvleg med stillingen 50-48.

Efter et trægt tredje quarter fra Boston, der så Raptors opbygge en 10-points føring på vej ind i fjerde quarter eksploderede Celtics og gik på et 29-9 run.

Marcus Smart ramte fem treere i fjerde quarter, herunder tre i træk over et 72 sekunders tidsrum for at hjælpe Boston med at udligne en 8-points føring til Toronto. Celtics fortsatte de gode takter og udscorede Raptors 32-21 i den sidste periode af kampen.

Efter et par Norman Powell-frikast, der udlignede kampen til 82-82, leverede Marcus Smart kort efter et 4-points spil, da han blev fejlet bagved trepointslinjen. Det gav Boston en føring på 86-85.

Toronto havde en chance for at udligne kampen på deres sidste boldbesiddelse, men Fred VanVleet var uskarp og kampen endte dermed 102-99 til Boston

Boston har nu en 2-0 føring i serien over de forsvarende mestre og er 6-0 i slutspillet.

Du kan se alle highlights fra den tætte kamp 2 i videoen herunder:

Kamp 3 spilles torsdag(natten til fredag) 00.30

Kamp 1: Søndag 30. august, 19.00

Resultat: Boston Celtics 112 – 94 Toronto Raptors

Resumé:

Celtics blev afskrevet af mange i kølvandet på grund af Gordon Haywards skade i første kamp mod Philadelphia 76ers i første runde, men hidtil i dette års slutspil har Celtics ikke kun overlevet uden Hayward – de har spillet fremragende. Og efter deres 112-94 afklapsning af Toronto Raptors søndag aften i kamp 1 i denne konference semifinale-serie, har Celtics mere end bevist, at de stadig er relevant i forhold til en plads i dette års finale.

Kampen startede med, at Marcus Smart, bankede en åben hjørne-treer i nettet, hvilket hjalp Boston til en øjeblikkelig 11-3 føring, som de aldrig gav afkald på. Men mens Smart ramte sine skud søndag og gik 5-for-9 fra 3-points distancen og scorede 21 point, var det hans spil i forsvarsenden, der virkelig satte tonen for Celtics.

Toronto fik All-Star forward, Pascal Siakam, gentagne gange i post-ups i højre side mod Smart – som altså er cirka seks inches mindre i den matchup – Men Smart, en af ​​de bedste individuelle forsvarere i ligaen, vandt gentagne gange kampen.

Smart var overalt og sluttede med kampens bedste plus-minus. Plus-27 var Smart i sine 31 minutter på banen, hvor han hjalp med at holde Siakam og VanVleet til en kombineret 8-for-32-præstation inklusive 2-for-14 fra 3-pointsskud.

På vej ind i serien var der stadig spørgsmålstegn omkring Siakams evne til at være den førende spiller for Raptors i slutspillet. Han havde ikke set godt ud i seedningskampene og var ikke særlig effektiv i første runde mod Nets. Det billede blev der ikke ændret meget på mod Boston, og hvis Raptors skal videre fra denne semi-finale serie er Siakam nødt til at præstere bedre.

Defensivt var det største problem for Raptors, Celtics evne til at ramme hjørne-treerne. Toronto førte NBA i hjørne-treere tilladt i denne sæson, men fik det til at fungere i grundspillet ved at tvinge bolden i hænderne på dårlige 3-punktskyttere og beskytte ringen i stedet, men mod Boston fik Brown og Marcus Smart Toronto til at betale og ramte syv af Celtics ’10 skud fra hjørnet.

Du kan se alle highlights fra kampen i videon herunder:

Kamp 2 mellem de to mandskaber er tirsdag 23.30 dansk tid.

Toronto Raptors

Skader:
Dewan Hernandez, Patrick McCaw, Oshae Brissett

Forventet startopstilling:
PG: Kyle Lowry, SG: Fred VanVleet, SF: OG Anunoby, PF: Pascal Siakam, C: Marc Gasol

Boston Celtics

Skader:
Javonte Green, Gordon Hayward, Tremonte Waters(day-to-day)

Forventet startopstilling:
PG: Kemba Walker, SG: Marcus Smart, SF: Jaylen Brown, PF: Jayson Tatum, C: Daniel Theis

Kamprogram
Kamp 1 Sun., Aug. 30 19.00 dansk tid
Kamp 2 Tue., Sept. 1 23.30 dansk tid
Kamp 3 Thu., Sept. 3 00.30 dansk tid
Kamp 4 Sat., Sept. 5 Ikke bestemt endnu
Kamp 5* Mon., Sept. 7 Ikke bestemt endnu
Kamp 6* Wed., Sept. 9 Ikke bestemt endnu
Kamp 7* Fri., Sept. 11 Ikke bestemt endnu

Se andre spændende artikler