fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA: Målet til de 10.000 kroner (Del 3)

Klaes Rasmussen er på en mission. Han skal forvandle 1.500 kroner til 10.000 af slagsen gennem NBA-betting, inden udgangen af sæsonen. Lykkes det ham, går 10% af det samlede beløb til Børnecancerfonden.

Efter de to første odds er gået hjem, er den nye saldo på 2.285 kroner.

I aften spiller jeg 500 kroner på Los Angeles Lakers til odds 1.80, hvilket vil sige at den nye konto enten hedder 2.685 kroner ved en sejr.

Kampen, der er mod New Orleans Hornets, er for Lakers en kamp de skal betragte som absolut nødvendig at vinde. Holdet ligger på en 9. plads i Western Conferende, 2.5 kamp efter Utah Jazz der ligger på den gyldne playoff plads. Derfor er det en kamp som Lakers er tvunget til at vinde hvis de stadig vil kæmpe med om den plads.

Hornets ligger nummer 14 i Western Conference og har ikke rigtigt noget at spille for, derfor må man forstille sig at der er en verden til forskel i indstillingen til kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Lakers har vundet de to første opgør i sæsonen mod Hornets og har vundet 15 ud af de sidste 17 kampe mellem de to klubber. Det er kun i FT% at Hornets overmatcher Lakers, ellers er det Los Angeles der har fordel i det hele.

Lakers havde en hård kamp i nat mod Oklahoma City Thunder som de endte med at tabe med 17 points på udebane. Jeg tror måske godt de kan starte lidt skidt i aften, men komme efter det i løbet af kampen og dermed vinde.

Hornets kommer ind til kampen med et nederlag til Orlando Magic, så selvtilliden er ikke i top ved de to hold.

Jeg tror samtidig Dwight Howard får en vigtig rolle i aften imod rookien Anthony Davis, og det gør at jeg tror på en Lakers sejr til mellem 5-10 points.

God kamp.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Overraskelser, dominerende superstjerner og solide slutspilshold pryder sæsonens første in-season power ranking.

Basketligaen

Søndag debuterede Reggie Kissoonlal for Maine Celtics i NBA G-League, og den tidligere Randers Cimbria-spiller gjorde en god figur i sine første minutter i...

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

Nyhedsoversigt

Nike har udgivet deres 2022-23 City Edition-trøjer

Brooklyn Nets

Så er ugens spillere endnu engang kåret i NBA.

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.

NBA

Philadelphia 76ers får frataget to anden runde draft valg i henholdsvis 2023 og 2024 grundet brud på regler om forhandling med spillere.

Milwaukee Bucks

Ugens spillere i NBA er kåret