fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA afslører de mest solgte trøjer: En vis rookie ligger allerede højt på listen

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har alligevel fået sneget sig ind på fjerdepladsen.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

NBA kunne tirsdag afsløre de 15 mest solgte trøjer i ligaen. En sådan liste vil oftest være fyldt med de største stjerner, men i år har en rookie sneget sig med i toppen. Her er der naturligvis tale om Victor Wembanyama. Han har efter en halv sæson i ligaen allerede lagt sig som nummer fire på listen.

Golden State Warriors’ Stephen Curry topper listen. Han er efterfulgt af Boston Celtics’ Jayson Tatum og Los Angeles Lakers’ LeBron James.

Her er hele listen:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af NBA (@nba)

Det er ikke direkte overraskende, at Victor Wembanyama er at finde på listen, men at han ligger over både Luka Dončić  og Giannis Antetokounmpo, viser hvor stor hans popularitet allerede er.

En anden interessant ting ved listen er Tyrese Maxey. At han ligger over sin holdkammerat og forsvarende MVP Joel Embiid, må siges at være en overraskelse.

LeBron James har siden sin første sæson i NBA haft den mest sælgende trøje hele otte gange. Første gang allerede i sin første sæson. Det er fjerde sæson, at Stephen Curry har den mest solgte trøje. Over de sidste ti sæsoner, har det været en af de to, der har haft den mest solgte trøje i ligaen.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Victor Wembanyama og Chet Holmgren duellerede natten til fredag, i hvad der endte i en nærmest direkte duel om årets Rookie of the year-trofæ.

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Philadelphia 76ers-stjernen Joel Embiid er blevet opereret i sit venstre knæ, hvilket vil holde ham ude i den nærmeste fremtid. Han vil få en...