fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

NBA afslører de mest solgte trøjer: En vis rookie ligger allerede højt på listen

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har alligevel fået sneget sig ind på fjerdepladsen.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

NBA kunne tirsdag afsløre de 15 mest solgte trøjer i ligaen. En sådan liste vil oftest være fyldt med de største stjerner, men i år har en rookie sneget sig med i toppen. Her er der naturligvis tale om Victor Wembanyama. Han har efter en halv sæson i ligaen allerede lagt sig som nummer fire på listen.

Golden State Warriors’ Stephen Curry topper listen. Han er efterfulgt af Boston Celtics’ Jayson Tatum og Los Angeles Lakers’ LeBron James.

Her er hele listen:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af NBA (@nba)

Det er ikke direkte overraskende, at Victor Wembanyama er at finde på listen, men at han ligger over både Luka Dončić  og Giannis Antetokounmpo, viser hvor stor hans popularitet allerede er.

En anden interessant ting ved listen er Tyrese Maxey. At han ligger over sin holdkammerat og forsvarende MVP Joel Embiid, må siges at være en overraskelse.

LeBron James har siden sin første sæson i NBA haft den mest sælgende trøje hele otte gange. Første gang allerede i sin første sæson. Det er fjerde sæson, at Stephen Curry har den mest solgte trøje. Over de sidste ti sæsoner, har det været en af de to, der har haft den mest solgte trøje i ligaen.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Dallas Mavericks er i NBA-finalerne, da de lukkede serien 4-1 mod Minnesota Timberwolves, som ikke stod en chance mod Luka Doncic og Kyrie Irving...

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

NBA har afsløret årets All-Defensive hold, hvor Victor Wembanyama bliver den første rookie til nogensinde at være på førsteholdet.

NBA

Klumme: I Western Conference Finals møder to af basketball største unge stjerner hinanden i en duel om deres første finale, når Luka Doncic og...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.