fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Mikal Bridges er en sand ironman

Mikal Bridges er en sand ironman, og han har været heldig ikke at være skadet eller at have behov for hviledage, og har spillet samtlige 308 grundspilskampe, han har haft mulighed for.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Hos Phoenix Suns løber der en spiller rundt, der i fire sæsoner ikke har misset en eneste kamp.

Hans navn er Mikal Bridges, og de fire sæsoner, hvor han ikke har misset en kamp, udgøre hele hans NBA-karriere. Hvis man slår hans statistikker op, vil det dog ikke se ud til, at han har spillet alle kampe.

I hans Rookie-sæson spillede Mikal Bridges samtlige af sæsonens 82 kampe og fik i gennemsnit 29,5 minutter på gulvet.

Sæsonen efter, 2019/2020 står han noteret for 73 kampe, og det skyldes selvfølgelig af ligaen blev lukket ned grundet Corona-situationen, og at han og Suns ikke kvalificerede sig til denne sæsons slutspil, men måtte nøjes med de otte sidste grundspilskampe i The-NBA-Bubble.

Sæsonen 2020/2021 spillede Mikal – og startede – 72 grundspilskampe for Suns’ mandskabet i en sæson, hvor holdet nåede hele vejen til NBA-finalerne, hvor de blev slået af Milwaukee Bucks. Grunden til, at han “kun” spillede 72 kampe er, at ligaen skar ti kampe væk fra sæsonprogrammet som konsekvens af, at sæsonen blev startet senere end normalt, igen grundet Corona-epidemien.

Denne sæson er ligaen normal igen, og der spilles 82 kampe, og Mikal har i skrivende stund spillet – og startet – alle Phoenix Suns kampe hidtil 81 kampe i denne sæson, og mon ikke, han får lov til at komme på banen i sæsonens sidste kamp, så han kan udbygge sin imponerende statistik. Der er mange, der har Mikal Bridges som en kandidat til dette års bedste forsvarsspiller.

Phoenix Suns, der også har danske Gabriel ‘Iffe’ Lundberg på holdkortet, har sikret sig førstepladsen i Westeren Conference og går benhårdt efter, at sikre sig en tur mere i NBA-finalerne, hvor de også uden tvivl vil gøre alt, hvad de kan, for at sikre sig dette års mesterskab.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Brooklyn Nets

Med Kevin Durant, Devin Booker og Bradley Beal på holdet er der ingen grund til at hvile på laurbærrene. Det gør Phoenix Suns heller...

NBA

Golden State Warriors' Draymond Green er blevet suspenderet på ubestemt tid af NBA efter et voldsomt slag i hovedet på Phoenix Suns' Jusuf Nurkic.

Golden State Warriors

Man tror næsten, at det er løgn, men han har gjort det igen. I nattens opgør mod Phoenix Suns blev Golden State Warriors' Draymond...

Indiana Pacers

NBA har offentliggjort de fem spillere, der danner ramme om All-Tournament holdet for den netop afsluttede NBA In-Season turnering.

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

NBA

Victor Wembanyama imponerede i nattens opgør mod Phoenix Suns, hvor franskmandens scorede på dominerende vis og sikrede sit hold sejren.