fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Miami Heat plukker fjerene af Atlanta Hawks

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

Miami Heat tog lørdag aften første stik i første runde af årets playoffs mod Altanta Hawks og vandt kampen på eget gulv ganske overbevisende med cifrene 115-91. Duncan Robinson blev topscorer for hjemmeholdet med 27 point, hvor han skød imponerende 8/9 bag trepointslinjen. Danilo Gallinari blev topscorer for Hawks, og han noterede sig for 17 point.

 

Miami Heat, der vandt Easteren Conference i år, tog søndag aften dansk tid imod Atlanta Hawks, der havde kvalificeret til sig dette års slutspil i allersidste øjeblik, da de natten til lørdag slog Cleveland Cavaliers i den altafgørende kamp om den sidste slutspilsplads.

Man kunne derfor frygte, at Atlanta Hawks var trætte, da de som sagt spillede kampen mod Cleveland få dage inden første kamp mod Miami. Trae Young var manden, der førte Atalanta gennem play-in turneringen, og han har uden tvivl også været omtalt i Miami’s optakt til kampen. Om det er træthed, eller blot niveauforskel mellem de to hold, der gjorde forskellen, finder vi ud af, når serien fortsætter.

Hvilken defensiv strategi Erik Spoelstra, der er træner for Miami Heat, havde lagt forud for kampen er ikke til at vide, men det virkede til perfektion. Miami fik lukket ned for Hawks-stjernen Trae Young, der aldrig fandt samme rytme i sit spil, som vi er vant til at se. Den unge stjerne havde en hård dag på kontoret og havde slet ikke tur i den.
Stor respekt til Miami’s defensive arbejde i aftenens kamp, der lykkedes at holde Atlanta Hawks på under 100 point, hvilket ikke er sket siden d. 2 marts i en kamp mod Boston Celtics.

Trae Young gik skuffende 1/12 fra gulvet, hvoraf han skød 7 trepointsforsøg uden at ramme et eneste af dem. For at gøre skaden værre, havde han flere turnovers end assists, så der er ikke meget der har fungeret for den unge guard i aftenens kamp.

Derudover er det værd at nævne, at Atlanta Hawks i kampen om slutspilspladsen mod Cleveland mistede center Clint Capela, der måtte udgå med en skade, så de mangler uden tvivl en vigtig brik i deres forsvarsspil. Seneste meldinger omkring skadens omgang er, at Hawks-centeren tidligst er tilbage til kamp fire på hjemmebane, men dette er endnu uklart.

Næste gang de to hold skal mødes er natten til onsdag klokken 01:30, hvor Heat igen skal forsvare hjemmebanen, og mon ikke vi får en anden udgave af Trae Young at se, selvom Miami uden tvivl vil gå efter samme defensive plan.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Dallas Mavericks Luka Doncic har igen overgået sig selv, da han i nat leverede en historisk præstation med 73 point mod Atlanta Hawks.

NBA

Sidste års finalister fra Miami Heat har hentet nye kræfter til offensiven og tradet for Terry Rozier.

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.