fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Miami Heat

Miami Heat opruster – contender eller pretender?

Efter et magisk ‘’bubble-run’’ til finalen i 2019-20, sluttede den seneste sæson på den værst tænkelige måde, da Miami Heat blev fejet af gulvet 0-4 af de kommende mestre, Milwaukee Bucks. Men var det i virkeligheden det bedste, der kunne ske?

Foto: Casper Pedersen

Off-season

Pat Riley, en af de mest anerkendte general managers gennem tiden, har haft gang i trade-maskinen, hvilket er resulteret i et nyt mandskab, som man bør have store forventninger til. Der er blevet sagt farvel til blandt andre Goran Dragic, Kendrick Nunn & Precious Achiuwa, mens Kyle Lowry, PJ Tucker & Markieff Morris er kommet ind ad døren.

Heat har sendt 6 spillere væk fra Florida og har fået tre nye spillere ind, udover de rookies de valgte i sommerens draft. Kyle Lowry er den helt store tilføjelse, og håbet er, at han kan tage Miami tilbage til finalerne. I den seneste sæson havde Miami til tider store problemer med at kreere offensivt til dels på grund af corona-protokoller, men også fordi man manglede en point guard fra den øverste hylde.

PJ Tucker vil formentlig have den samme rolle, som han havde for Milwaukee Bucks sidste sæson, hvor det blev til hjørne 3’er samt solidt forsvar. Markieff Morris skal bidrage med sin erfaring fra bænken og formentlig være en vigtig del af rotationen.

Den bedste lineup?

Miami har nu en spilletrup, som kan tilpasses alt afhængigt af, hvad der er brug for. Der er store forventninger til Heat i den defensive del af spillet, men nu har de endelig en dygtig point guard, som forventes at tage det offensive til et nyt niveau.

Forventede startopstilling:

PG: Kyle Lowry

SG: Duncan Robinson

SF: Jimmy Butler

PF: PJ Tucker

C: Bam Adebayo

På papiret bør denne startopstilling være et af de absolut bedste defensive hold i ligaen. Flere af spillerne kan dække forskellige positioner, og Duncan Robinson er den eneste af starterne, der ikke er en dygtig forsvarsspiller. Bam Adebayo, Jimmy Butler & Kyle Lowry er allerede anerkendte som top defensive spillere på deres position, og PJ Tucker er den perfekte 3 & D-spiller til dette hold.

I et scenarie, hvor Miami SKAL score point, bør de dog gå med denne lineup:

PG: Kyle Lowry

SG: Tyler Herro

SF: Duncan Robinson

PF: Jimmy Butler

C: Bam Adebayo

Ved at rykke Jimmy Butler til power forward, kan man bytte PJ Tucker ud med Tyler Herro, som er en klart dygtigere offensiv spiller. Dette bør være den optimale small-ball lineup, og den vil skabe problemer for selv de bedste forsvarer i ligaen.

Forventninger

Hos et franchise som Miami Heat er der altid tårnhøje forventninger. Pat Riley har endnu engang skruet et kompetent hold sammen, og nu er det op til Erik Spoelstra og resten af trænerstaben at få det hele til at spille. I forrige sæson blev de ramt af skader i finalen, og nu er det tid til at vende tilbage til det forjættede land. Dog bliver det ekstremt svært, da næsten alle hold i Eastern Conference har forbedret sig siden da.

De forsvarende mestre fra Milwaukee Bucks, samt det stjernespækkede Brooklyn Nets-hold, er de største favoritter til at løbe med konferencen. Philadelphia 76’ers bør også tages med i den ligning, hvis de altså får styr på Ben Simmons-sagaen. Så har vi sidste års Conference Finals-finalister, Atlanta Hawks, som også bør være endnu bedre i år. Kan Chicago Bulls være med, hvor det er sjovt? Det er en ekstrem dyb konference i år.

Miami vil være en hademodstander for samtlige hold i slutspillet. Et franchise, som er kendt for deres fantastiske kultur, hårde spil og en voldsom arbejdsmoral, kan skabe ravage og problemer for selv de absolut bedste hold. En ting er dog helt sikkert. Det bliver en særdeles spændende sæson for Miami Heat-fans!

Jeg er en mangeårig NBA nørd, og har været tilknyttet NBA redaktionen siden november 2021. Ud over det så skriver jeg også på engelsk via min egen hjemmeside. Stor forkærlighed for gode forsvarsspillere som Bam Adebayo & Mikal Bridges!

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Robert Williams III kommer ikke til at få den optimale forberedelse til den kommende NBA-sæson. Han forventes nemlig ude i 4-6 uger på grund...

Golden State Warriors

Efter cirka halvanden sæsons fravær er Golden State Warriors-talentet James Wiseman angiveligt klar til at gøre comeback for klubben, der går ind til den...

Chicago Bulls

Lonzo Ball får ikke den optimale forberedelse inden den kommende NBA-sæson, da han skal under kniven og opereres i sit venstre knæ.

NBA

På det sidste har free-agency været rimelig stille. Men nu har Utah Jazz igen sørget for at ruske godt op i tingene. Det har...

NBA

Andenvalget fra dette års NBA-draft, Chet Holmgren, er blevet ramt af en alvorlig skade i sin fod.

NBA

På fire dage skal der spilles hele 11 rivalopgør, hvor der kommer tryk på i de forskellige arenaer

NBA

Der venter nogle store kampe d. 25 december.

NBA

Så er der styr på åbningsdagen i verdens bedste basketball liga.