fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

Metta World Peace forlænger med Lakers

Den rutinerede forward, Metta World Peace, har valgt at underskrive en ny kontrakt med Western Conference holdet, Los Angeles Lakers.

Den 36-årige forward spillede sidste sæson 35 kampe for Lakers-mandskabet. Det blev til 5 point, 2.4 rebounds og 0.8 assist per kamp for den garvede amerikaner.

Metta World Peace, der tidligere hed Ron Artest, må regnes for at være tredjevalg på small-forward positionen, på grund af, at Los Angeles Lakers valgte at drafte Brandon Ingram

Udover Ingram, så underskrev Lakers-staben også en kontrakt med den tidligere All-star og Chicago Bulls-spiller Luol Deng på en fireårig kontrakt.

MWP har tidligere spillet for blandt andet Chicago Bulls, Indiana Pacers, New York Knicks og et enkelt år i Italien, inden karrieren vendte tilbage til USA og Los Angeles Lakers.

Foto: Derral Chan – Flickr.com

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Nikola Jokic og Denver Nuggets fik en glimrende start på sæsonen, da de slog Los Angeles Lakers i den første kamp af denne NBA-sæson.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.