fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Magisk præstation: Victor Wembanyama leverede historisk triple-double

San Antonio Spurs-stjerneskuddet Victor Wembanyma rundede onsdag en milepæl, da han leverede sin karrieres første triple-double, og franskmanden var på alle måder i hopla.

Foto: fiba.basketball

Alt det, man kunne drømme om at se fra NBA-kometen Victor Wembanyama, da han kom ind i ligaen, fik vi at se i fuld vigør natten til torsdag dansk tid, hvor den tårnhøje franskmands San Antonio Spurs gæstede kriseramte Detroit Pistons.

San Antonio Spurs besejrede Pistons overbevisende med 130-108, og det var med en storsprudlende Victor Wembanyama på holdet.

Stortalentet lavede nemlig en vild triple-double med 16 point, 12 rebounds og ti assists, og det gjorde han i blot 21 minutter på banen, hvilket er historisk. Dertil havde han nul turnovers.

Således er han den spiller i NBA´s historie, der var næsthurtigst til at præstere en triple-double i en kamp kun efter triple-double-maskinen Russell Westbrook, der i 2014 formåede at gøre det i bare 20 minutter på gulvet.

Derudover er Victor Wembanyama den yngste center nogensinde i NBA til at notere sig for en triple-double, mens han også blev den yngste spiller i San Antonio Spurs´ historie i en alder af bare 20 år og seks dage.

Den tidligere indehaver af rekorden for den yngste Spurs-spiller til at lave en triple-double var Tre Jones, der gjorde det i en alder af 23 år og 84 dage.

Og sidst men ikke mindst er Wembanyama også den yngste spiller til at lave en triple-double uden en eneste turnover i NBA-historien.

Med sejren mod Pistons har Spurs nu seks sejre i sæsonen, mens Pistons fortsat kun har vundet tre gange.

Wembanyama snitter 19,2 point, 10,2 rebounds, 3,1 assists og 3,2 blocks per kamp i 32 kampe for Spurs i denne sæson.

Se Wembanyama´s highlights fra brandkampen herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Los Angeles Lakers

Victor Wembanyama leverede i nattens opgør mod Los Angeles Lakers endnu en historisk præstation. På trods af nederlaget i Crypto.com Arena, viste den franske...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har annonceret reserverne til årets All-Star kamp, og vi har derfor det fulde billede på, hvem de årlige All-Stars som udgangspunkt kommer til...

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...