Magic-talent ude på ubestemt tid

Orlando Magics unge forward Jonathan Isaac måtte køres fra banen, da han natten til tirsdag overvred korsbåndet i sit venstre knæ. Nattens kamp var Issacs første kamp tilbage, efter han missede 31 kampe grundet en skade i samme knæ inden sæsonen blev stoppet i marts.
Jonathan Isaac ACL
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

15 minutter blev det kun til for Jonathan Isaac i NBA’s genstart. Med ni minutter tilbage af fjerde periode i nattens kamp mod Sacramento Kings landede Magic-fowarden akavet på sit venstre knæ, som efterlod ham på jorden i tydelig smerte. Efter kampen kunne en MR-scanning afsløre, at Isaac har overvredet korsbåndet i venstre knæ og er ude resten af sæsonen. Nervøsiteten er tydelig på holdkammeraternes ansigter, der kun lige har fået Jonathan Isaac tilbage fra en knæskade.

Nattens opgør var blot Isaacs anden kamp tilbage efter en skade i hans venstre, som holdte ham på sidelinjen i 31 kampe, inden sæsonen blev stoppet tilbage i marts. Isaac spillede én af de fire opvarmningskampe, som Magic spillede før sæsonens genstart.

Fraværet har været og bliver fortsat et stort tab for Orlando, der ellers har set et enormt potentiale i den 22-årige forward der snitter 12 point, syv rebounds, 2,4 blocks og 1,5 steals for sæsonen på 47% fra gulvet og 34% fra 3’eren. Isaacs styrke ligger primært defensivt, hvilket gør ham til en af de bedste unge forsvarsspiller i ligaen. De gode offensive tendenser i år gør Isaac til en enormt spændende spiller, som har et stort potentiale, hvilket gør skaden endnu mere hjerteskærende for det 22. årige talent.

Det er endnu ikke sikkert hvor lang tid, Isaac er ude, men det bliver formegentligt en god del af næste sæson, hvis ikke hele sæsonen.

Se andre spændende artikler