Månedens Spillere I NBA er kåret

Devin Booker og James Harden er blevet kåret til månedens spillere i NBA for februar.
Foto: Flickr - Keith Allison
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Devin Booker fra Phoenix Suns og James Harden fra Brooklyn Nets er blevet kåret til KIA Player of The Month for februar måned. Det er første gang Booker modtager titlen, mens Harden tager titlen for tiende gang i karrieren.

Booker og Suns sikkert på vej mod slutspillet

Devin Booker og Phoenix Suns vandt 12 ud af 15 kampe i februar måned, hvilket har ført dem op på en andenplads i Western Conference efter det suveræne Utah Jazz-hold. Sidste gang Phoenix Suns var i slutspillet var i 2010, så endelig går de mod lysere tider i Arizona.

Booker havde i gennemsnit 27,9 points, 4,5 assists og 3,7 rebounds per kamp, mens han skød over 50 procent fra gulvet og 39,5 procent bag trepointslinjen. Han er den første Suns spiller siden marts 2010, der har vundet titlen som månedens spiller. Her fik Amar’e Stoudemire tildelt titlen. Bookers mest scorende kamp i februar måned var imod 76’ers, hvor han scorede 36 points.

Harden leverer uden Durant

James Harden har manglet Kevin Durant ved sin side, men det betød ikke, at han har haft problemer med at levere i februar måned. Brooklyn Nets vandt ni ud af 13 kampe, hvor de blandt andet slog Lakers, Clippers og Suns. Harden havde både en kamp med 38 points og en med 37 points.

Han leverede 25,6 points, 10,7 assists og 8,8 rebounds per kamp. Han er den første spiller i Brooklyn Nets historie, som har haft over 25 points og 10 points i gennemsnit over en måned.

Begge spillere er med i All-Star kampen, som bliver spillet på søndag den 7. marts.

Se andre spændende artikler