fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Månedens hold

Månedens hold i NBA: Januar

Damian Lillard
34 ppg, 5 rpg, 8,4 apg, 48,8 FG%, 45 3p% – 8 sejre & 7 nederlag

Portland Trail Blazers sidder stadig udenfor og kigger ind på slutspillet. Dame har imidlertid ikke tænkt sig at gå ned uden en kamp. I femten kampe i januar scorede han over 30 i 11 kampe.

Lillard har tidligere leveret store præstationer, men hans afslutning på januar er i en helt anden bold gade. I hans sidste fem kampe scorede han 48,4 point per kamp. Hans helt store præstation var mod Golden State Warriors, hvor han scorede 61 point, samlede 10 rebounds og ramte 11 treere.

 

Russell Westbrook
32,5 ppg, 8,3 rpg, 8,2 apg, 52 FG%, 25 3p% – 5 sejre & 6 nederlag

Russell Westbrook er ikke den typiske Houston-spiller, som skal skyde 3’ere en masse. For sæsonen har den tidligere MVP sendt 4,4 trepointsskud afsted per kamp, imens han i januar har forsøgt blot halvdelen per kamp. Han har istedet angrebet kurven og fordelt spillet til sine holdkammerater. Lige præcis det, som Westbrook er god til. Det har resulteret i nogle vintage Westbrook-stats. Det virker til, at når Westbrook udnytter sine styrker og ikke forsøger at skyde 3’ere, så passer han ind i Houston. Han har mildest talt været fremragende i januar, hvilket giver ham pladsen på månedens hold.

Kawhi Leonard
32,2 ppg, 7,7 rpg, 5 apg, 49,8 FG%, 37,7 3p% – 8 sejre & 2 nederlag

Sæsonen har ikke helt gået som håbet for Los Angeles Clippers. Men januar hjalp holdet tilbage i de øverste lag af Western Conference. Clippers kan være et yderst frustrerende hold at følge. Holdet hører med blandt favoritterne til at vinde mesterskabet, men lidt for ofte falder de til hold under deres niveau.

De store udsving i præstationer skyldes selvfølgelig, at man aldrig kan vide sig helt sikkert på om Kawhi Leonard og Paul George spiller. I januar var The Klaw heldigvis på banen i langt de fleste kampe. Han spillede i ti ud af 13 kampe og sluttede måneden af med at score 30+ i de sidste otte kampe.

Giannis Antetokounmpo
29,2 ppg, 13,4 rpg, 5,7 apg, 54,7 FG%, 29,3 3p% – 10 sejre & 2 nederlag

Giannis Antetokounmpo er ved at være fast inventar i toppen af alle kategorier. Den forsvarende MVP ledte sit hold til en record på 10-2 i januar med stort set de samme stats, som han har for sæsonen. MVP-stats, vel at mærke. Giannis er en af ligaens absolout bedste spillere og superstjernen på ligaens bedste hold lige nu. Han gør lidt af hvert på banen og udmærker sig i alle kategorier, som kan hjælpe hans hold med at vinde.

Giannis var også et smut forbi Paris, da Hornets og Bucks bragede sammen i NBA’s årlige kamp i europa. Få den fulde historie lige her, og se highlights fra Giannis’ kamp.

Rudy Gobert
17,8 ppg, 15,2 rpg, 1,9 apg, 70,9 FG% – 11 sejre & 4 nederlag

Utah Jazz startede måneden med at vinde deres første syv kampe. Ti sejre i alt blev det til i træk, hvis vi går tilbage i december måned. Den høje franskmand har i de senere år været en af de bedste forsvarsspillere i hele verden.

Netop forsvaret er Utahs største styrke, og Gobert hjalp sit hold til at holde hele fem hold under 100 point i januar måned. Det er efterhånden en sjældenhed i dagens NBA. Gobert førte desuden sit hold i rebounds i hver eneste kamp i den sidste måned.

Selvom holdet sluttede måneden med at tabe to i træk, fik Gobert endelig den hæder, som han længe har ønsket. Trænerne valgte Gobert som en af All Star-reserverne.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

NBA

I en uskøn kamp 7 tog Boston Celtics sejren over Milwaukee Bucks. Det var specielt 3-pointsskuddet, der blev afgørende for kampens udfald.

NBA

Når Boston Celtics og Milwaukee Bucks om lille times tid støder sammen i den afgørende kamp 7, bliver det formentlig med deltagelse af Robert...

Golden State Warriors

Golden State Warriors tog revanche for det ydmygende nederlag i kamp 5, og sejrede med cifrene 110-96. Klay Thompson og Stephen Curry stod tilsammen...