fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Månedens hold

Månedens hold i NBA: Januar

Damian Lillard
34 ppg, 5 rpg, 8,4 apg, 48,8 FG%, 45 3p% – 8 sejre & 7 nederlag

Portland Trail Blazers sidder stadig udenfor og kigger ind på slutspillet. Dame har imidlertid ikke tænkt sig at gå ned uden en kamp. I femten kampe i januar scorede han over 30 i 11 kampe.

Lillard har tidligere leveret store præstationer, men hans afslutning på januar er i en helt anden bold gade. I hans sidste fem kampe scorede han 48,4 point per kamp. Hans helt store præstation var mod Golden State Warriors, hvor han scorede 61 point, samlede 10 rebounds og ramte 11 treere.

 

Russell Westbrook
32,5 ppg, 8,3 rpg, 8,2 apg, 52 FG%, 25 3p% – 5 sejre & 6 nederlag

Russell Westbrook er ikke den typiske Houston-spiller, som skal skyde 3’ere en masse. For sæsonen har den tidligere MVP sendt 4,4 trepointsskud afsted per kamp, imens han i januar har forsøgt blot halvdelen per kamp. Han har istedet angrebet kurven og fordelt spillet til sine holdkammerater. Lige præcis det, som Westbrook er god til. Det har resulteret i nogle vintage Westbrook-stats. Det virker til, at når Westbrook udnytter sine styrker og ikke forsøger at skyde 3’ere, så passer han ind i Houston. Han har mildest talt været fremragende i januar, hvilket giver ham pladsen på månedens hold.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Kawhi Leonard
32,2 ppg, 7,7 rpg, 5 apg, 49,8 FG%, 37,7 3p% – 8 sejre & 2 nederlag

Sæsonen har ikke helt gået som håbet for Los Angeles Clippers. Men januar hjalp holdet tilbage i de øverste lag af Western Conference. Clippers kan være et yderst frustrerende hold at følge. Holdet hører med blandt favoritterne til at vinde mesterskabet, men lidt for ofte falder de til hold under deres niveau.

De store udsving i præstationer skyldes selvfølgelig, at man aldrig kan vide sig helt sikkert på om Kawhi Leonard og Paul George spiller. I januar var The Klaw heldigvis på banen i langt de fleste kampe. Han spillede i ti ud af 13 kampe og sluttede måneden af med at score 30+ i de sidste otte kampe.

Giannis Antetokounmpo
29,2 ppg, 13,4 rpg, 5,7 apg, 54,7 FG%, 29,3 3p% – 10 sejre & 2 nederlag

Giannis Antetokounmpo er ved at være fast inventar i toppen af alle kategorier. Den forsvarende MVP ledte sit hold til en record på 10-2 i januar med stort set de samme stats, som han har for sæsonen. MVP-stats, vel at mærke. Giannis er en af ligaens absolout bedste spillere og superstjernen på ligaens bedste hold lige nu. Han gør lidt af hvert på banen og udmærker sig i alle kategorier, som kan hjælpe hans hold med at vinde.

Giannis var også et smut forbi Paris, da Hornets og Bucks bragede sammen i NBA’s årlige kamp i europa. Få den fulde historie lige her, og se highlights fra Giannis’ kamp.

Rudy Gobert
17,8 ppg, 15,2 rpg, 1,9 apg, 70,9 FG% – 11 sejre & 4 nederlag

Utah Jazz startede måneden med at vinde deres første syv kampe. Ti sejre i alt blev det til i træk, hvis vi går tilbage i december måned. Den høje franskmand har i de senere år været en af de bedste forsvarsspillere i hele verden.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Netop forsvaret er Utahs største styrke, og Gobert hjalp sit hold til at holde hele fem hold under 100 point i januar måned. Det er efterhånden en sjældenhed i dagens NBA. Gobert førte desuden sit hold i rebounds i hver eneste kamp i den sidste måned.

Selvom holdet sluttede måneden med at tabe to i træk, fik Gobert endelig den hæder, som han længe har ønsket. Trænerne valgte Gobert som en af All Star-reserverne.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

NBA

MVP-barometeret vender tilbage, og den er stadig anført af Golden State Warrirors’ Steph Curry

Denver Nuggets

Lørdag aften kl 19 slår Madison Square Garden dørene op for opgøret mellem øst og vest, når New York Knicks brager sammen med Denver...

NBA

Der er et udbrud af smitte hos Charlotte Hornets, hvilket har sendt flere af holdets spillere ud heriblandt LaMelo Ball

NBA

De seneste uger har budt på mange skader. Nogle af ligaens store navne er udgået med skader. I denne artikel får du et overblik...

NBA

Golden State Warriors fik revanche mod Phoenix Suns, da de natten til lørdag tog sejren i opgøret, hvilket betød, at Suns stime på 18...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

NBA

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA's "Health and Saftey" protocol....