fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Månedens hold

Månedens hold i NBA: Februar

Russell Westbrook – Houston Rockets

33,4 ppg, 7,3 rpg, 6 apg – 7 sejre og 1 nederlag

Brodies spil i Houston er eksploderet efter holdet begyndte deres super-smallball eksperiment. Uden en center til at stå i vejen under kurven har Westbrook domineret feltet. Han scorer 20 point per kamp ved kurven, hvilket er uhørt højt for en point guard.

Ofte er Westbrooks primære forsvarsspiller det andets hold center, da Westbrook er den eneste raket på banen, som ikke er en skytte. Men Westbrook har sin hurtighed, ballhandling og atletiske kunnen giver ikke centere ret stor chance for at stoppe ham.

Desuden ser det ud til, at den tidligere MVP endelig har taget eksperternes råd til sig. Efter at have bombet afsted fra trepointsland i sæsonens første tre måneder, som alle i Houston gør, uden dog at ramme, har Westbrook skåret seriøst ned på sine forsøg. Siden 18. januar har Westbrook højest forsøgt fire treere i en kamp.

Houston har været et af ligaens stærkeste hold, siden de gik væk fra en traditionel center. Hvis Westbrook kan holde niveauet og fokusset, vil de måske endelig have sat sig i en position, hvor de kan repræsentere Western Conference i finalerne.

Bradley Beal – Washington Wizards

36,9 ppg, 3,9 rpg, 4,7 apg – 5 sejre og 6 nederlag

Februar-måned har på det personlige plan været intet mindre end fantastisk for 26-årige Bradley Beal. Højdepunkterne den seneste måned har været back-to-back 50-points præstationer, som for Beal og Wizards desværre endte med to nederlag mod Chicago Bulls og Milwaukee Bucks trods to pragtpræstationer fra Washington-stjernen. Bradley Beal var den kun 11. spiller i ligaens historie til at levere to 50-points kampe i rap. Han scorede 55 mod Bucks, hvilket nu er hans career high. Aftenen forinden stod han for 53 af Wizards´ 117 point.

Et tredje bittert nederlag for Wizards var mod Utah Jazz, hvor Beal atter igen nærmede sig de 50 point. Han sluttede på 42 point og pyntede yderligere på sin statline med ti assist

Siden midt januar har Beal snittet knap 36 point per kamp, og i manges øjne er han nu en seriøs kandidat til at komme på et All NBA-hold, og mon ikke de seneste par ugers hot streak kun har forstærket hans chancer for det.

Bradley Beal har været umanérlig god den seneste måned, og derfor fortjener han en plads på månedens hold.

Jayson Tatum – Boston Celtics

30,7 ppg, 7,3 rpg, 3,1 apg – 9 sejre og 3 nederlag

Jayson Tatum blev i denne sæson udnævnt til sin første All Star kamp. Siden da har Tatum været brændvarm og virkeligt vist sit værd som en af de bedste unge spillere i ligaen. Det er som om, et stort pres blev løftet fra den 22. åriges skuldre, da han blev anerkendt som en af Eastern Conferences’ bedste.

Tallene taler for sig selv, men den unge wing har ikke bare spillet godt på papiret, men han har båret Celtics spil i Kemba Walkers fravær. På en svær road trip formåede Tatum at tage Celtics til tre ud af fire sejre over nogle af ligaens bedste med 34,5 point, 7,8 rebounds, 2,3 steals på 56% fra gulvet og hele 55% fra 3’eren. Tatums flotte måned vandt ham prisen som månedens spiller i Eastern Conference

Du kan læse mere om Tatums breakout lige her:

Jayson Tatum Bostons nye Superstjerne

Lebron James- Los Angeles Lakers

26 ppg, 8,1 rpg, 10,1 apg – 8 sejre og 2 nederlag

The King har hele sæsonen været på en mission for at vise sine kritikere (hvem de lige helt præcist er, er et godt spørgsmål), at han stadig er en af verdens bedste basketballspillere. Februar måned blev endnu en stærk en af slagsen. Los Angeles Lakers er det  bedste hold i Western Conference, James blev kåret til månedens spiller i vest, og Team Lebron løb med sejren i den første kompetitive All-Star kamp i mands minde.

De mange sejre og imponerende statistikker – James fører ligaen i assists – har bragt ham tilbage snakken om MVP-prisen. Selvom der skal meget til at vride den ud af hænderne på storfavoritten Giannis Antetokounmpo, leverede James alligevel præstationer nok til at slå Giannis af Månedens hold første gang i denne sæson.

James’ bedste kamp kom mod konkurrenterne fra Denver Nuggets, hvor han leverede en suveræn triple-double med 32 point, 14 assists og 12 rebounds.

Zion Williamson- New Orleans Pelicans

25,7 ppg, 6,2 rpg, 2,6 apg – 5 sejre og 4 nederlag

Zion Williamson er bedre end forventet. Efter 15 kampe i NBA er det en realitet. Han sat rekorden for yngste spiller med flest kampe i streg med over 20 point. Han tager bolden ud af fuldvoksne NBA-spillere med samme lethed som at tage slik fra et barn.

Williamson fører an i New Orleans’ forsøg på at indhente Memphis Grizzlies for ottende og sidste plads i slutsspillet. I øjeblikket giver eksperterne Williamson og Pelicans fordelen. Intet viser Williamsons dominans bedre end, at folk allerede er begyndt at stille spørgsmålet om han kan nå at vinde Rookie of the Year over den blændende Ja Morant.

Svaret burde være entydigt nej, simpelthen på grund af antal spillede kampe, men det faktum, at der bliver snakket om det, er et skulderklap til sidste års førstevalg i draften.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Lakers' superstjerne Lebron James forventes at misse en ubestemt mængde tid efter at have pådraget sig en skade i foden.

NBA

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen...

NBA

Boston Celtics' superstjerne Jayson Tatum var brandvarm i nattens All Star-kamp, hvor han scorede 55 point. En ny rekord for point i en All...

NBA

Den famøse All Star-weekend nærmer sig, og her kan du få et overblik over de vigtigste begivenheder, og hvornår de kan ses.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...