fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

LeBron og Sabonis kåret til ugens spillere

LeBron James og Domantas Sabonis er blevet kåret til ugens spillere i NBA. De har begge spillet en stor uge, der har hjulpet deres hold til tre sejre hver.

LeBron James og Domantas Sabonis er blevet kåret til ugens spillere i NBA. De har begge spillet en stor uge, der har hjulpet deres hold til tre sejre hver.

Den ottende uge i årets NBA-sæson er færdigspillet, og derfor er ugens spillere også blevet kåret. LeBron James og Domantas Sabonis har taget titlerne i hver deres conference.

Western Conference: LeBron James, Los Angeles Lakers

Den rutinerede LeBron James er endnu engang blevet kåret til ugens spiller i NBA. Efter en stresset periode tidligere på måneden med falske positive tests, kunne han i denne uge føre Los Angeles Lakers til tre sejre og et nederlag. Over de fire kampe havde han 28,3 points, 7,5 rebounds, 8,0 assists, 1,8 steals og 1,8 blocks per kamp. Han havde også to triple-doubles.

Eastern Conference: Domantas Sabonis, Indiana Pacers

Indiana Pacers meldte inden ugen ud, at de var klar til at trade nogle af holdets stjerner væk, så de kunne ’rebuilde’ holdet. Det var spillerne ikke helt tilfredse med, og de svarede igen ved at vinde deres tre kampe. Domantas Sabonis gik forrest med sine 25,0 points, 10,3 rebounds og 6,0 assists per kamp. Alle skud gik nærmest i for Sabonis i løbet af ugen, da han skød 75 procent fra gulvet.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Lakers' superstjerne Lebron James forventes at misse en ubestemt mængde tid efter at have pådraget sig en skade i foden.

NBA

Den famøse All Star-weekend nærmer sig, og her kan du få et overblik over de vigtigste begivenheder, og hvornår de kan ses.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.