fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

LeBron James smittet med corona

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA’s “Health and Saftey” protocol. Han forventes at misse flere kampe.

Foto: Flickr - Michele Mele

Der er dårligt nyt for alle Los Angeles Lakers fans, da superstjernen LeBron James er blevet smittet med Covid-19. James blev placeret på NBAs “Health and Safety” protocol tirsdag, og han missede derfor kampen mod Sacramento Kings, hvor Lakers vandt. Når man bliver placeret på den liste, så har man næsten med garanti fået corona, ellers har man i hvert fald fået en inkonklusiv test.

James har tidligere udtalt, at han er vaccineret, hvilket NBA siger 97 procent af spillerne er. Der er dog 34 eksempler på vaccinerede personer omkring NBA er blevet testet positive.

Hvis LeBron James er smittet kommer han minimum til at gå glip af ti dage, medmindre han kan præsentere to negative test indenfor de første 24 timer. Det tyder dog på, at han er smittet, hvilket vil være endnu en hovedpine for Lakers, da han lige er vendt tilbage fra en skade. Han har misset 12 ud af 23 kampe for holdet i år, og han står altså til at misse flere efter denne nye situation.

 

“Det er et stort tab”

Frank Vogel har allerede været ude og udtale sig efter nyheden om Lebron James kom ud. Han fortalte inden kampen mod Kings:
“Det er selvfølgelig et stort tab. Det er skuffende, men lige nu ønsker vi bare det bedste for ham. Der er der vores tanker er”.

Anthony Davis udtalte sig også om James’ situation, hvor han sagde:
“Vi kan ikke lade det påvirke os. Selvfølgelig er han en stor del af holdet, men vi har allerede spillet mange kampe uden ham, så vi ved allerede, hvordan det er”.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

Atlanta Hawks

Atlanta Hawks og New York Knicks har lavet et trade, der sender Cam Reddish til New York.