fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

LaVar Ball vil smadre NCAA

Hvis du ikke gider college – så kom til LaVar!

Der er delte meninger om familien Ball. De fleste er irriterede over gentagne gange at skulle konfronteres med den nærmest reality-lignende familie, og andre synes, det er jævnt god underholdning. Men man må forholde sig til dem!

Lonzo spiller nu som startende pointguard i Lakers, familien lancerer konstant nyt fra mærket Big Baller Brand, farmand får tiltvunget sig tid i medierne konstant osv.

Nu er selvsamme far så i pressen med sine seneste planer. En ny liga skal se dagens lys, og den skal konkurrere med collegeholdene i USA. Ikke i direkte kampe, men som et alternativ. For hvis man ikke ønsker college basket, så skal man komme til LaVar Ball.

Han vil nemlig betale alle i modsætning til non profit organisationen NCAA. 3.000 dollars vil man som minimum modtage for at spille i ligaen, og de bedste vil kunne tjene op mod 10.000 dollars.

LaVar Ball er på udkig efter 80 spillere til 10 hold, der skal spille i NBA arenaerne i USA. De vil alle være iklædt BBB uniformer og skomærket, og Ball firmaet vil også stå for al reklame for ligaen.

Dog er der intet konkret på bordet endnu. Ingen spillere, ingen aftaler med NBA-arenaer og ingen synlige økonomiske midler i den klasse, en liga kræver i opstartskapital.

LaVar Ball svinger igen med armene i store bevægelser, og spørgsmålet er, om det hele blot igen er for at brande sit navn og holde opmærksomhedsgryden i kog. Hellere negativ opmærksomhed end slet ingen!

Foto: Youtube screendump

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Internationalt

Laura Ziegler bliver ved med at imponere på college i USA og er således blevet anerkendt med prisen som "Atlantic 10 Player of the...

Internationalt

Laura Ziegler er blevet udnævnt som Player of the Week i hendes collegekonference efter to imponerende præstationer i sidste uge.

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.