LaMelo Ball vinder Rookie of The Year

Tredjevalget ved sidste års draft, LaMelo Ball, har vundet Rookie of The Year-titlen efter en flot sæson hos Charlotte Hornets.
Foto: Flickr - NBA Meraki
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

LaMelo Ball fra Charlotte Hornets er blevet udnævnt til Rookie of The Year. Han blev valgt som den trejde spiller i sidste års draft, men han har bevist, at han nok skulle have være valgt som den første. Han er den første spiller fra Charlotte Hornets, dengang Charlotte Bobcats, til at få titlen siden 2004-05 sæsonen, hvor Emeka Okafor vandt titlen.

Han sluttede sæsonen med 15,7 points per kamp, samt 6,1 assists, 5,9 rebounds og 1,6 steals.

Han slog Anthony Edwards, Minnesota Timberwolves, og Tyrese Haliburton, Sacramento Kings, i afstemningen.

Efter nogle uger på bænken i Charlotte måtte de smide ham ind i startopstillingen, og siden har han ikke set sig tilbage. Han tog flere rekorder med blandt andet den yngste spiller nogensinde til at lave en triple-double. Han har skudt meget bedre, end man frygtede, inden han kom ind i ligaen, hvilket har været med til at cementere titlen, som den bedste førsteårs-spiller.

Det så dog ikke ud til, at han skulle modtage titlen. Ikke fordi han spillede dårligt, men fordi han udgik med et brækket håndled i marts. Han vendte dog hurtigt tilbage til gulvet, og derfor var der ingen tvivl om, at han skulle være Rookie of The Year.

 

Se LaMelo Balls Rookie of The Year highlights herunder:

 

 

Se andre spændende artikler