fbpx
Connect with us

NBA

LaMarcus Aldridge vender tilbage til NBA

LaMarcus Aldridge har skrevet under på en ny kontrakt med Brooklyn Nets. Han får derfor comeback til ligaen efter, at han måtte gå på pension på grund af en uregelmæssig hjerterytme sidste sæson.

Fem måneder efter LaMarcus Aldridge gik på pension fra NBA, har han nu skrevet under på en ny kontrakt med Brooklyn Nets. Aldridge står noteret for syv All-Star kampe, og han lignede en kæmpe signing for Nets sidste år.

Dog måtte den 36-årige Aldridge gå på pension inden sæsonen sluttede, da man fandt ud af, at han havde en uregelmæssig hjerterytme – og Aldridge har før i sin karriere haft problemer med uregelmæssig hjerterytme.

Nu vender han tilbage til NBA, da nogle dygtige læger har clearet ham til at spille. Han vender derfor tilbage til Brooklyn Nets, hvor han har underskrevet en etårig aftale for 2,6 millioner dollars. Aldridge ser frem til at vende tilbage til Brooklyn i jagten på et mesterskab.

Aldridge fik fem kampe for Nets sidste sæson. I løbet af sin karriere har han i gennemsnit leveret 19,4 points per kamp ved Portland Trail Blazers, San Antonio Spurs og Brooklyn Nets. Han går ind i sin 16. sæson i NBA.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA