fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Los Angeles Lakers

Lakers vinder kamp fire

Los Angeles Lakers besejrer Miami Heat 102 – 96 i kamp fire i NBA-finalerne og bringer sig dermed foran 3-1. Heat havde Bam Adebayo tilbage på banen, men det var ikke nok til at tage sejren.

Lakers vandt i nat kamp fire 102-96 i et spændende opgør over et Miami Heat-mandskab, der nu for alvor har ryggen mod muren, og som skal vinde de næste tre kampe for at blive mestre. Anthony Davis og Lebron James var i hopla og Jimmy Butler kunne ikke gentage succesen fra sidste kamp, selv ikke med Bam Adebayo tilbage på banen.

Bam Back in Business

Bam Adebayo tilbage, betød ændringer i Lakers startopstilling, hvor Dwight Howard var at finde igen. Howards tilstedeværelse i feltet skabte plads til Anthony Davis, som på trods af kun fire point i første periode, så langt mere aggressiv ud end i kamp tre.

En anden spiller, der ligesom Anthony Davis havde en “off-night” i den seneste kamp, var Kentavious Caldwell Pope (KCP). Han var bedste mand for Lakers med sine ti point, hvoraf ramte to af sine tre trepointsskud i første periode.

Jimmy Butler, som spillede en fænomenal kamp tre, forsatte hvor han slap og scorede alle sine fem skud i først periode – igen uden at score en treer. Han sluttede perioden, som endte 27-22 til Lakers, med 10 point. Lakers føring var på trods af syv turnovers, et problem de også døjedede med i den seneste kamp.

Anført af en velspillende Bam Adebayo kom Miami bedst fra start i anden periode, som de startede med et hurtigt 17-7 run i de første fem minutter. Det forcerede straks en timeout fra Lakers.

Lakers fik bedre styr på deres offensiv, kæmpede sig tilbage og gik til halvleg 49-47. James, KCP og Davis havde alle 8 point, KCP 10. Hos Miami havde Jimmy Butler 12 point Bam Adabayo ni point, kampen var åben og kunne tippe til begge sider.

Intet svar på AD og Lebron

Efter at brændt fem af sine første otte skud blev det for meget for Lebron James, der startede tredje periode ud med at ramme sine første tre skud. Det inkluderede et stærkt drive til kurven og ikke mindst to af hans efterhånden velkendte stepbacktreere.

Lakers bragte sig hurtig foran med seks point ved stillingen 60-54 og senere syv point ved 71-64, men så snart man troede Lakers skulle til at trække fra, svarede Miami tilbage og lukkede forspringet. Delvist takket være holdfejl og en sikker straffeskytte i Anthony Davis lykkedes det Lakers at bringe sig foran med fem point til stillingen 75-70. Kampen var stadig åben.

I fjerde periode var det lidt samme historie. Lakers bragte sig foran med cirka fem point og Miami svarede tilbage. Men da Miami udlignede ved 83-83, vækkede James atter til live. Han scorede Lakers næste syv point og spillede generelt forrygende i anden halvleg.

Heat kæmpede bragt, men det var ikke nok til at holde Lakers fra sejren. KCP tog bolden til kurven og scorede på et hårdt dækket lay-up på et vigtigt tidspunkt i slutningen, og Anthony Davis lukkede endegyldigt kampen med en trepointsscoring presset af skuduret med 40 sekunder tilbage til stillingen 100-91. Kampen slutter med en Lakers-sejr på 102-96.

Ekstra

Lebron James laver 28 point, 12 rebounds, otte assist og et steal, Anthony Davis med 22 point, ni rebounds, fire assists samt ét steal og intet mindre end fire blocks. KCP er Lakers tredjebedste i dagens kamp. Han slutter med 15 point tre rebounds og fem assist.

Hos Heat spillede Jimmy Butler igen en god kamp. Ikke så vildt som sidst, men en god kamp. Han ender kun én assist fra en tripple double, med 22 point, 12 rebounds og ni assists samt tre steals og ét block. 

Ved siden af Jimmy Butler imponerede den unge Tylor Herro endnu engang. Han sluttede med 21 point syv rebounds, og tre assists. Bam Adebayo spillede 33 minutter i hans første kamp tilbage og scorede 15 point og tog syv rebounds.

Kamp fem bliver spillet klokken 03:00 dansk tid natten mellem fredag og lørdag.

27-årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Atlanta Hawks

Prisen som ugens spiller i øst og vest fordelte sig på centeren Nikola Jokic og point guarden Trae Young.

NBA

Ifølge The Athletics Shams Charania vil Daryl Morey og Philadelphia 76'ers foretrække at beholde Ben Simmons til efter Trade Deadline, så de kan få...

NBA

Jayson Tatum scorede 51 points, da Boston Celtics besejrede Washington Wizards 116-87

NBA

NBA har suspenderet Grayson Allen efter den hårde fejl, som han lavede på Alex Caruso i kampen mellem Milwaukee Bucks og Chicago Bulls.

NBA

Se top 5 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Gary Payton II har fundet succes hos Golden State Warriors, men vejen til en fast kontrakt har været hård for den nu 29-årige guard.

NBA

Alex Caruso kommer ikke til at spille de næste seks til otte uger, da han har brækket sit håndled efter en hård fejl i...

NBA

Se top 5 highlights fra natten i NBA lige her.