fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

Lakers vinder første kamp

Los Angeles Lakers kunne i nat sikre sig seriens første sejr, da de slog Miami Heat med 116-108. En overbevisende første kamp for Los Angeles Lakers, hvor især Anthony Davis så ustoppeligt ud med 34 point – Delt 3. flest nogensinde af en Lakers debutant i finalerne.

Anthony Davis spillede i nat sin første finalekamp, men det var ikke til at se på Lakers’ Big man. Anthony Davis havde 34 point, 9 rebounds, 5 assists og 3 blocks i en kamp, hvor han skød 50% fra 3’eren og over 50% fra gulvet. En dominerende præstation af Davis, der udnyttede, at Miami ikke havde nogle, der kunne stoppe ham. LeBron James spillede også en god kamp og sluttede med 25 point, 13 rebounds og 9 assists, imens veteranen styrede holdet i begge ender. Miami kunne ikke stoppe Lakers-duoen i nat, hvilket var en af de store grunde til, at de tabte i nat.

Miami kom klart bedst ud af startblokkene og udnyttede en sløv start fra Lakers i første periode, hvor de havde det svært offensivt. Miami fik mange nemme skud til start og var foran 23-10 i midten af første periode. Derfra var det Lakers’ kamp. Resten af halvlegen vandt Lakers 55-25. Lakers er ikke et specielt godt hold, når man snakker 3’ere. De ligger lavt i ligaen i både procenter og forsøg – noget, som skulle være en nøgle for Miami i serien. Men det var ikke noget, man kunne se i nat. Lakers scorede 15 3’ere i nat og ramte knap 40% af deres forsøg. I slutningen af første halvleg ramte de 9 ud af deres 11 forsøg fra 3’eren. Det var noget, som gjorde ondt på Miami, da deres forsvar, især zoneforsvaret, var bygget op på præmissen om, at Lakers ikke er et specielt godt skydende hold fra 3’eren.

Miami ramt af skader

Som om det ikke var nok, så blev Miami også ramt af flere skader i kampen; Goran Dragic pådrog sig en skade i anklen i anden periode af kampen. Hans status for næste kamp er tvivlsom, og Dragic kan potentielt være helt ude i resten af serien. Bam Adebayo måtte også udgå i tredje periode med smerte i skulderen. Adebayo regnes til at være klar til næste kamp, da scanningerne af hans skulder var negative. Der er ingen tvivl om, at man næsten ikke kunne have valgt to værre spillere, der skulle blive skadet. Dragic har været intet mindre end fremragende i årets slutspil og Adebayo er måske den vigtigste spiller på Miamis hold, da han er epicenter for meget af deres offensive spil og er et anker i forssvaret.

Tilføjelser:

Duncan Robinson har været en af årets største positive overraskelser og en essentiel brik i Miamis offensiv. Robinson scorede ikke i nattens opgør, da han brændte alle tre afslutninger, han sendte afsted (selvfølgelig fra 3’eren). Lakers lukkede godt ned for ham, men han skal levere mere, hvis Miami skal vinde.

Dwight Howard er muligvis færdig i startopstillingen. Ikke på grund af skader, men fordi, Lakers’ store opstilling med både Davis og Howard ikke fungerede i nat. Dwight Howard havde en Plus-minus på -2 i nat og passede ikke ind i spillestilen.

Du kan se højdepunkter fra kampen lige her:

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

Brooklyn Nets

De fleste hold har netop rundet milepælen på 41 kampe, hvilket betyder at vi er halvvejs gennem grundspillet! I denne artikel tager vi et...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.