fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

Lakers-spiller skifter til kinesisk basket

Den flamboyante guard er ikke længere free agent, efter at han skifter fra verdens bedste liga til CBA.

Lance Stephenson, hvis storhedstid efterhånden ligger nogle år tilbage, har skrevet under på en etårig kontrakt med kinesiske Liaoning Flying Leopards fra CBA, den bedste kinesiske række. En kontrakt som vil indbringe ham fire millioner dollars over den næste sæson. Beløbet tilsvarer stort set det, han har tjent i den daværende sæson hos Los Angeles Lakers. 

Det bliver helt sikkert en anderledes oplevelse for ham, selvom det ikke ligger ham fjernt at skulle forholde sig til nye holdkammerater og trænere. Siden han forlod Indiana Pacers første gang i 2014, har han været forbi intet mindre end seks andre NBA mandskaber.

Dog er det aldrig lykkedes ham at ramme det niveau, han havde førhen, og foregående sæson for Los Angeles Lakers snittede han ikke imponerende syv points, tre rebounds og to assists på 16,2 minutter. 

Han får derfor ikke muligheden for at spille sammen med Anthony Davis, og rækken af nye spillere, som er kommet til Lakers henover sommeren. Derimod kan han se frem til at spille på hold med blandt andre Brandon Bass, en anden tidligere NBA spiller, som også spiller i Liaoning Flying Leopards

27-årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.

LA Clippers

Kawhi Leonard har skrevet under på en aftale med Los Angeles Clippers, der binder ham til klubben frem til 2026/27-sæsonen.