fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

Lakers giver Wizards deres første nederlag efter OT

Brandon Ingram blev holdets topscorer, da Lakers i nat gav Washington Wizards deres første nederlag. Alt blev som Lavar Ball havde forudsagt.

Lavar Ball vil sige, hvad som helst for at være i mediernes søgelys. Det ved vi alle efterhånden. For to dage siden var han efter Washington Wizards med kommentaren: ”Washington kommer på onsdag? De må hellere være forberedte for Lonzo taber ikke igen i denne uge.”

Det fangede Wizards startede center, Marcin Gortat, og han kunne ikke dy sig for at svare igen: ”Mand, helt ærligt. John Wall vil torturere ham i 48 minutter” tweetede den store polak. John Wall tog selv en mere diplomatisk rute, da han blev spurgt ind til sin holdkammerats kommentar, men indrømmede da til Washington Post, at det her var en kamp, han satte sig op til for ”… hans far har snakket og det får mig til at ville spille op til mit bedste”

 

Allerede inden kampstart var der altså opmærksomhed på kampen, og den levede fuldt op til forventningerne. Lavar blev gjort til en spåkone, da Lakers vandt 102-99 efter en tur i overtid.

Kentavious Caldwell-Pope blev helten for Lakers, da han ramte en trepointer med 58 sekunder igen i overtid for at bringe Lakers foran 100-99. Med elleve sekunder tilbage angreb Wall kruven, men Julius Randle stoppede ham og bolden hoppede ud af banen. Mens Wall forventede at trække en fejl ender det med, at Lakers fik bolden på deres egen baglinje. Wizards stillede op i et fuldbanepres, som Lakers slog uden problemer og Randle kunne dunke to lette point i kurven til slutresultatet. John Wall missede et svært forsøg fra distancen i de sidste sekunder og det var det.

Wall fik aldrig taget Lonzo med ind i torturkammeret, som Gortat ellers havde lovet os. Wall ender kampen med 18 point og ni assists. Lonzo selv havde ikke den store scoringspræstation (seks point på 2-11 forsøg), men hjalp sit hold ved at hente otte rebounds og ti assists hjem. Topscorer for Los Angeles blev Brandon Ingram med 19 point, mens Bradley Beal tog æren for Washington med 28.

Det er Washingtons første nederlag i sæsonen, og da Memphis Grizzlies tabte til Dallas Mavericks i nat, er der kun to ubesejrede hold tilbage i NBA: Los Angeles Clippers og San Antonio Spurs.

Om Lavars spådom forbliver sand vil tiden vise. Lakers tager imod Toronto Raptors fredag og rejser til Utah for at spille mod Jazz allerede lørdag. Kan Lonzo, Ingram og Lakers overraske igen i to kampe, de ikke er favoritter til at vinde?

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Dallas har med deres to trades i løbet aftenen hentet to big men, hvor den ene profilerer sig som skytte og den anden som...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Washington Wizards har frataget Wes Unseld Jr. rollen som cheftræner, og han bliver i stedet rykket til en ny rolle i ledelsen. Assistenttræner Brian...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.