fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

LA Lakers

Rygte: Lakers henter gammel slagsbror hjem igen

Los Angeles Lakers skal, ifølge Kobe Bryant, forsøge at snuppe en playoff-plads i den kommende sæson. Det forsøger de nu at opruste sig til.

Lakers er meget tyndt besat på small forward-positionen, hvor Kobe Bryant er udset til at få nogle minutter næste sæson, da de besidder to af ligaens mest talentfulde guards i form af det andet pick i årets draft D’Angelo Russell, og Jordan Clarkson der blev stemt ind på NBA All-Rookie 1st-holdet sidste sæson.

Derfor undersøger franchiset, der er baseret i Californien, nu muligheden for at hente den tidligere Laker, Metta World Peace, på en ét-årig kontrakt.

Læs også: Cavaliers henter endnu en russisk center

Lakers’ interesse er opstået, da World Peace har trænet hele sin off-season på deres anlæg i Los Angeles, hvor han blandt andet har haft træninger med Julius Randle, der blot spillede én kamp i sin netop overståede rookie-sæson.

Metta World Peace (tidligere kendt som Ron Artest) var en stor del af det Lakers-mandskab, der vandt NBA-titlen i 2010.

Læs også: Michael Kidd-Gilchrist forlænger med Hornets

Kobe Bryant skulle ifølge Yahoo glæde sig over muligheden for at spille sammen med World Peace igen, selvom han måske ikke har samme form som for fem år siden, da han siden 2013 har spillet i både Kina og Italien.

Ron Artest aka. Metta World Peace er måske mest kendt for at være modtageren af den hidtil længste karantæne i NBA’s historie for en hændelse sket på banen. (86 kampe)

Se hændelsen her:

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

NBA

Kawhi Leonard og Paul George leverede begge store præstationer, men det var alligevel Los Angeles Lakers, anført af Lebron James, der efter overtid vandt...

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Nikola Jokic og Denver Nuggets fik en glimrende start på sæsonen, da de slog Los Angeles Lakers i den første kamp af denne NBA-sæson.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.