fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Kevin Durant nærmer sig top ti på all-time scoringslisten i NBA i sin kamp nummer 1000

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Foto: fiba.basketball

Natten til onsdag spillede Kevin Durant sin 1000. kamp i verdens bedste basketballliga, NBA, og udover at det er en milepæl i sig selv, passerede han også NBA Hall of Famer Elvin Hayes på NBA´s all time scoringsliste, da han scorede 31 point mod Portland Trail Blazers.

Elvin Hayes scorede 27,313 i sin aktive karriere, der varede fra 1968 til 1984, og Durant manglede blot 14 point for at overhale Hayes på den historiske scoringsliste.

Alle 14 point kom i den første periode, hvor 35-årige Durant skød seks for seks fra gulvet. Dermed er Phoenix Suns-stjernen nu den 11. mest scorende spiller i NBA-historien med 27,331 point.

Næste på listen i jagten på top ti på scoringslisten for Durant er NBA-legenden Moses Malone med 27,409 point.

Durant og kompagni vandt nattens opgør mod Trail Blazers med 120-107.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Den sprudlende unge Minnesota Timberwolves-stjerne Anthony Edwards har taget sit spil til nye højder i årets slutspil. For holdkammerat Mike Conley minder han derfor...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Internationalt

Team USA nærmer sig et drabeligt mandskab til OL 2024, hvor blandt andet Lebron James, Stephen Curry, Kevin Durant og Joel Embiid vil være...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...