Kemba Walker ude med knæskade til januar

NBA sæsonen starter d. 22 december i år, hvilket betyder, at Boston Celtics point guard Kemba Walker ikke er med til de første kampe, da han er i gang med at komme sig over en knæskade.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Ude til januar

Når sæsonen går i gang i december, må Boston Celtics undvære Kemba Walker de første kampe. Det oplyste Boston Celtics mandag, samtidig bekræftede de, at Walker først kommer på gulvet i januar. Walker døjede også med knæskaden i boblen i Orlando, og det stod klart, at han var på vej mod en off-season med mulige operationer. Han har faktisk haft problemer med knæet siden januar 2020, hvor han missede flere kampe i perioden mellem januar og marts. Den 30-årige guard fik tilbage i oktober en stamcelleinjektion i sit venstre knæ, hvor man flyttede stamceller fra Walkers hofte til sit venstre knæ. Efterfølgende er Walker blevet sat på et 12 ugers styrketræningsprogram for at få ham tilbage på banen. Celtics har bekræftet, at han vil begynde at træne med holdet i december, men de har også udelukket, at han vender tilbage før næste år.

Sidste sæson kom Kemba Walker til Boston Celtics fra Charlotte Hornets. Han spillede en flot sæson, hvor de var tæt på at komme i NBA Finals. Han leverede 20,4 points og 4,8 assists i gennemsnit per kamp. Det er derfor en god offensiv spiller, som Boston kommer til at mangle i starten. Marcus Smart vil erstatte Walker i startopstillingen, men han kan nok ikke levere de samme stats som Walker. Celtics må derfor kigge efter deres andre stjerner i Jaysom Tatum og Jaylen Brown i de første kampe. De har mistet Gordon Hayward, men har også fået spændende nye spillere ind.

Se andre spændende artikler