fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indiana Pacers

Kæmpe trade: Kings og Pacers bytter deres stjerner

De to store navne i aftenens mest overraskende trade (indtil videre!) er Indiana Pacers’ Domantas Sabonis og Sacramento Kings’ Tyrese Haliburton. 

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Indiana Pacers har i lang tid været tæt på at trække stikket på deres nuværende roster, og i dag skete det endelig. Pacers sender deres store stjerne Domantas Sabonis og får Sacramento Kings’ unge guard Tyrese Haliburton retur.

Tyrese Haliburton som ellers var blevet nævn som en urørlig spiller, i forhold til trades, er nu blevet sendt væk. Et trade der formentlig vil få mange til at ryste på hovedet – især Kings fans!

ESPN’s Adrian Wojnarowski med lidt flere detaljer omkring tradet (der skal stå Domantas Sabonis, Jeremy Lamb and Justin Holiday):

Sacramento Kings og Indiana Pacers forventes at lave flere trades over de næste 48 timer. Det skal nok blive spændende!

Artiklen opdateres løbende

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

NBA

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

NBA

Trail Blazers, 76ers og Hornets er involveret i et stort trade, der blandt andet sender Matisse Thybulle til Portland Trail Blazers.

NBA

I nat landede en kæmpe bombe i NBA-verden, da superstjernen Kevin Durant blev tradet til Phoenix Suns. Hvordan lykkedes det Suns at overbevise Nets...

NBA

Lakers, Jazz og Timberwolves er involveret i et trade, der roterer flere af holdenes store navne, ifølge Adrian Wojnarowski.

NBA

Brooklyn Nets' stjernespiller Kyrie Irving skal fremover være holdkammerat med Luka Doncic efter et kæmpe trade, der sender flere spillere og valg i draften...

NBA

Brooklyn Nets' stjernespiller Kyrie Irving har netop anmodet om at blive tradet væk, ifølge The Athletics Shams Charania.

NBA

Vi kender nu til samtlige spillere, der er blevet valgt til All Star-kampen 2023.