fbpx
Connect with us

NBA

John Wall skal væk fra Houston Rockets

Houston Rockets arbejder på at sende John Wall videre, og Wall vil derfor ikke spille kampe for holdet denne sæson.

Foto: Flickr - Keith Allison

Houston Rockets og John Wall er blevet enige om at stoppe samarbejdet. Rockets arbejder nemlig på at sende John Wall videre, men der er ingen planer om en buy-out. Wall skal derfor indgå i et trade, hvilket nok er nemmere sagt end gjort. Den rutinerede guard løber nemlig rundt med en kæmpe kontrakt, da han står til at modtage 91 millioner dollars over de næste to sæsoner.

Wall vil være med i Rockets Training Camp, men han kommer ikke til at spille kampe for holdet i år. På trods af situationen er Wall ved godt mod, og han forstår situationen.

Houston Rockets er i gang med et rebuild-projekt, og de vil hellere give minutter til Jalen Green og Kevin Porter Jr., hvilket betyder, at der ikke længere er plads til John Wall. Den 31-årige guard kom til Houston i det trade, der sendte Russell Westbrook til Washington sidste år. Wall havde tilbragt de første 10 år af sin karriere i Washington efter, at han var førstevalget i 2010.

John Wall viste sidste år, at han stadig er en dygtig basketball-spiller, da han leverede 20,6 points og 6,9 assists per kamp for Rockets. Dog er der bekymringer omkring hans skadeshistorik. Han har kun spillet 113 kampe over de sidste fire sæsoner, hvor han har haft flere store skader. Han rev sin achilles-hæl over i 2019, hvilket holdte ham ude i lang tid.

Der er flere hold, der kunne finde på at gå efter Wall, men den store kontrakt kan betyde, at det kan komme til at tage tid.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA