fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Miami Heat sikrer sig matchbold i serien mod Atlanta

Det endte med endnu en dominerende Heat sejr, der med sejren står med det ene plads i anden runde af årets slutspil

Foto: Erik Drost - Flickr

Miami Heat tog en vigtig sejr på udebane mod Atlanta Hawks på dominerende 110-86, og har dermed bragt sig foran med 3-1 i førsterundeserien.

Præcis som i de andre kampe, hvor Miami Heat er gået sejrrigt fra banen, var det Jimmy Butler, der var den store oplevelse for Heat-mandskabet. Han scorede i nat 36 point, tog ti rebound, uddelte fire assist og stjal bolden hele fire gange.

Den storie historie hos Atlanta Hawks var, at Trae Young endnu engang havde en sløv dag på kontoret. I nat noterede den unge stjerneguard sig kun for 9 point, og det er ikke nok, hvis man som holdets stjerne skal hjælpe holdet til at vinde en basketball kamp.

Denne serie generelt har Heat forsvaret haft usævandlig godt styr på Trae Young, og han har haft ligeså mange turnovers som assist. Derudover har han flere turnovers en scoringer.

Serien kan blive afgjort natten til onsdag klokken 01:00 dansk tid. Hvis Miami Heat på hjemmebane kan gøre arbejdet færdigt, vil de sende Atlanta Hawks på sommerferie, og de vil selv booke en plads i næste runde af dette års slutspil.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

NBA

NBA har denne sæson sat nye krav for at vinde ligaens sæsonpriser, og flere spillere kan derfor se frem til tab af både prestige...