fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Jimmy Butler brænder nettet af i endnu en Heat sejr

Jimmy Butler var altafgørende for, at Miami Heat kunne tage deres anden sejr i slutspilserien mod Atlanta Hawks, og dermed bevarer Heat hjemmebanefordelen, inden serien drager mod Atlanta.

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens opgør mod Atlanta Hawks, og han var i den grad medvirkende til, at Miami Heat vandt nattens opgør 115-105, og dermed er Miami Heat nu foran 2-0 i serien, og de har forsvaret hjemmebanefordelen, inden serien nu går til Atlanta.

 

Der var en masse ting som cheftræner for Atlanta, Nate McMillan, skulle arbejde med efter første kamp i serien. Blandt andet er det utrolig vigtigt – hvis ikke det vigtigste for Atalanta – at Trae Young fik gang i sit offensive spil, som vi kender ham for. Uden ham, er der ikke mange, der regner Atlanta for at have en chance imod et sammentømret og bred Heat mandskab.

Miami’s træner Erik Spoelstra havde derimod ikke mange panderynker efter første kamp, og man går ud fra, at de ville følge samme gameplan og have fokus på at få stoppet Trae Young, inden han kom ind i en rytme, fordi Miami ved godt, hvor farlig, han kan være.

Det var uden tvivl Miami, der lykkedes bedst med deres planer for nattens kamp, og det lykkedes Miami at sætte en stopper for Trae Young, der dog scorede 25 point. Han var dog ikke særlig effektiv bag trepointslinjen, hvilket er en af hans helt store styrker. Derudover fik de presset ham til at lave nogle dumme boldtab, og han endte med hele 10 turnovers.

Nattens helt store oplevelse var uden tvivl Jimmy Butler. Han spillede noget nær en fejlfri kamp, og han var en trussel for Atlantas forsvar hele kampen igennem. Han endte kampen med at have scoret 45 point og han skød 60 % fra gulvet. Derudover er det værd at nævne, at han som den kun anden spiller i ligaens historie har haft 45+ point, nul turnovers og nul fejl mod sig i en playoff-kamp, så der er ingen tvivl om, at Jimmy Butler havde en historisk aften mod et træt og hårdprøvet Atlanta mandskab.

Serien fortsætter nu med to kampe i Atlanta som henholdvis spilles natten til lørdag d. 23/4 og natten til d. 25/4, hvor Atlanta skal forsvarer sin hjemmebane, hvis ikke de skal ryge ud af slutspillet.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Bænkspilleren Malachi Flynn blev varm og scorede 50 point for Detroit Pistons i deres nederlag til Atlanta Hawks, 121-113.

NBA

NBA har denne sæson sat nye krav for at vinde ligaens sæsonpriser, og flere spillere kan derfor se frem til tab af både prestige...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Dallas Mavericks Luka Doncic har igen overgået sig selv, da han i nat leverede en historisk præstation med 73 point mod Atlanta Hawks.

NBA

Sidste års finalister fra Miami Heat har hentet nye kræfter til offensiven og tradet for Terry Rozier.

Miami Heat

Miami Heat træneren Erik Spoelstra har skrevet under på den hidtil største kontrakt til en NBA træner i historien. Kontrakten strækker sig over hele...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.