fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Interview med Eric Gordon

En varm sensommer weekend lagde grund til en velbesøgt streetbasket-turnering i Bilbao, Spanien. Under navnet NBA 3X har NBA besluttet at rejse rundt til forskellige lande for at promovere NBA, samtidig med at man afholder en 3-mod-3 turnering. Selve arrangementet er et miks af en turnering, samtidig med at man krydrer det med NBA-stjerner og cheerleaders, for at gøre det mere publikumsvenligt.

Trods meget strikse regler om adgang, lykkedes det efter flere forsøg at komme back-stage og snakke med flere aktører bag dette arrangement, heriblandt New Orleans Hornets-stjernen, Eric Gordon. Det interview og selve helhedsoplevelsen, vil vi selvfølgelig dele med vores læsere.

NBA kommer til Spanien

NBA 3X

Selve arrangementet varede hele weekenden og var en stor publikumssucces. Kommunikations- og PR Manager for NBA Spain, Ignasi Castelló, var dog heller ikke bleg for at kalde det en succes.

”We are travelling around in all of Spain to promote NBA and give the Spanish fans an experience. NBA is much more than just the game, and therefore we have incorporated NBA players as well as cheerleaders in the tournament to give the fans a real ”NBA-experience”. NBA sees Spain as a huge market, and it is therefore important for them to get out to the Spanish fans,
since they can have a hard time coming to USA. So far this tour in Spain has been a huge success.”

Selve turneringen har rejst rundt i Spanien i et stykke tid, og hvert sted har en ny NBA-spiller. De spanske tilskuere har derfor tidligere haft fornøjelsen af at se James Harden, Derrick Williams og deres nationale helt, Rudy Fernandez.

Interview med Eric Gordon, der tog Bilbao med storm

Det var klart at nærværet af en NBA-spiller var et kæmpe trækplaster for turneringen. Tilstedeværelsen af Eric Gordon i Bilbao var ingen undtagelse. Kæmpe køer under en autografskrivning bar præg af det, men Eric Gordon lod ikke en eneste fan gå tomhændet hjem og var yderst venlig overfor den lange kø på +300 fans.

Eric Gordon

Alt i alt blev Eric Gordon brugt som et ansigt for NBA og skulle med på stort set alle billeder, men stjernen tog det stille og roligt. Efter at have fået adgang til back-stage området, var han derfor også så venlig at give sig tid til et interview med Fullcourt omkring selve turneringen og den kommende sæson for New Orleans Hornets.

”It’s been great being a part of this tournament, and I am really happy to have the opportunity to come and see all the Spanish fans.”

Hurtigt faldt samtalen dog på en trist sidste sæson og en hektisk sommer for New Orleans Hornets-spilleren. Efter at været stødt sammen med Grant Hill og fået en slem knæskade nåede Eric Gordon kun at spille sølle 9 kampe for Hornets i
foregående sæson. En sæson, der sluttede med at EG blev restricted free agent.

Eric Gordon2”It is true that the season wasn’t the best, but I came back and did what I needed to. This summer, however, has been pretty hectic, but I am happy about how it ended. I look forward to play for the Hornets this year, and I am sure that it is going to be a really good year.”

Rygterne har dog gået på at EG hellere ville have spillet for Phonenix Suns. Netop Suns tilbød ham også en kontrakt, men da Hornets brugte muligheden for at matche deres bud, endte han med at blive i New Orleans. En ærlig Eric Gordon var dog klar over at det hele handlede om forretning.

”It is true that I said that I would have rather played for the Suns. However, it all came down to business, and I look forward to be playing for the Hornets. It was all a question of business.”

Alle basketelskere i Danmark håber utroligt meget på, at vi selv en dag får en dansker i NBA, og Eric Gordon gav også et par gode råd med på vejen.

”It is all about hard work and really wanting it. If you work hard every day your dream will eventually come true.”

Glade cheerleaders

Når man nu befinder sig back-stage, kunne man jo samtidig få sig en lille snak med Orlando Magics cheerleaders, som var en del af denne ”NBA-experience”. NBA Spain havde fået hele 8 cheerleaders fløjet over fra Florida, hvilket skabte stor begejstring fra de spanske fans. To søde cheerleaders, Kindra og Victoria, var dog også meget glade for at få muligheden for at være en del af denne turnering.

”It is so great to get the chance to experience a new culture. At the same time we get to meet the fans overseas, and we really like it here.”

Orlando Magic Cheerleaders

Måske en mulighed for Danmark?

Som tilskuer til denne turnering kan jeg kun være begejstret. Man kunne virkelig se at NBA Spain var velorganiseret og gjorde alt for at give de spanske fans en virkelig god oplevelse. Alt var planlagt virkelig flot og det må siges, at det virkelig lykkedes for organisation at give deres fans en ”NBA-experience”. Man kan kun håbe på at en sådan turnering kommer til Danmark. Hvis det ikke lykkedes for et enkelt land, så kunne man håbe på at de nordiske lande var i stand til at gå sammen og lave en aftale med NBA, så man kunne give en sådan mulighed for de mange fans.

Vi, her på redaktionen, håber virkelig at dette ikke bliver sidste gang, at vi får muligheden for flere NBA-interviews til vores læsere.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

NBA

John Wall, Eric Gordon, Danny Green, og Luke Kennard involveret i tre-holds-trade.

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.

Nyhedsoversigt

Kongen blev til scoringskongen. Efter LeBron James natten til onsdag blev den mest scorende spiller i NBA´s historie er det væltet ind med reaktioner...