fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Indiana Pacers

Indiana Pacers skriver kontrakt med gammel publikumsfavorit

Indiana Pacers befinder sig i en noget turbulent periode, da de kan se frem til at holdets største stjerne siden Reggie Miller muligvis forlader dem til sommer.

Det har tvunget holdets præsident Larry Bird i aktion, da han nu har hentet en af Paul Georges gode holdkammerater fra deres rivalisering mod Miami Heat, Lance Stephenson.

Lance Stephenson forlod Indiana til fordel for Charlotte i 2014, men siden da har han været noget af en springkanin i NBA – og ikke på den gode måde.

Stephenson har – efter opholdet i North Carolina – optrådt for Clippers, Grizzlies, Pelicans og Timberwolves, hvoraf alle var med meget begrænset succes.

Nu er han dog tilbage, hvor hans karriere virkelig tog fart, men alt er ikke så rosenrødt mere. Da de i 2014 kæmpede om førstepladsen i Eastern Conference, går kampen nu på, at overhovedet komme med i det fine selskab i slutspillet.

Hvis Indiana Pacers ikke kan få strengene til at spille rent igen, er det ikke umuligt, at Paul George kommer til at overveje et skifte til Boston Celtics, som viste stor interesse for den alsidige small forward ved trade deadlinen.

Foto: Screendumb

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Indiana Pacers

Tidligere på NBA's trade deadline-aften måtte Indiana Pacers' cheftræner Rick Carlisle vinke farvel til Buddy Hield, som strøg til Philadelphia 76ers. Nu henter Indiana...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Indiana Pacers er nået frem til et trade for Toronto Raptors' All-Star Pascal Siakam og sender adskillige draft picks den anden vej.