fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Højt at flyve dybt at falde – annonce artikel

Det er vist den rette betegnelse at bruge om Lebron James’ præstationer, siden han den 3. marts scorede 61 point i kampen mod Charlotte Bobcats, og dermed slog sin egen personlige pointrekord, der tidligere lød på 56 point. Hvad der gjorde bedriften endnu mere imponerende var, at James kun skulle buge 33 skud på at slå rekorden.

Miami Heat - Keith Allison - Flickr

Men siden da er det kun gået en vej for den dygtige basketballspiller. Miami Heat har tabt de tre efterfølgende kampe til henholdsvis Houston Rockets, San Antonio Spurs og Chicago Bulls, og hvad værre er, så har James kun snittet 19.3 point i de tre kampe og haft en scoringsprocent på ikke imponerende 39.3 procent.

I det seneste nederlag til Chicago Bulls kom James ikke på free throw-linjen en eneste gang. Det var første gang siden 2. december 2009, at det skete, og det var der ikke mange betting eksperter, der havde forudset ville ske igen i opgøret mod Bulls.

Den dårlige stime bringer dog ikke Heats play off-chancer i umiddelbar fare. Med en record på 43-17 ligger de forsvarende NBA-mestre på en sikker andenplads i Eastern Conference, men de har nu tre wins op til Indiana Pacers på førstepladsen, som dog har spillet to kampe flere end Heat.

Ender Heat og Pacers i Western Conference-finalen senere på sæsonen, vil det, som tingene ser ud på nuværende tidspunkt, være Pacers, som får fordel af hjemmebane i en syvende og afgørende kamp, men der er stadig mange ubekendte faktorer inden vi kommer så langt.

Heat skal i de næste fire kampe spille hjemme i American Airlines Arena. Første kamp spilles natten til tirsdag mod Washington Wizards, der lige nu ligger nummer fem i Eastern Conference.

Vil du spille på kampen mod Wizards, så tilbyder bet365 odds på kampen.

(Foto: Keith Allison – Flickr)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.